Published:

Vi söker affärsdriven chef

Sparbanken Syd söker nu en affärsdriven chef för kontoren i Malmö och Lomma. Som person har du ett stark kommersiellt driv och ett tydligt intresse av att utveckla privataffären. Hos oss får du varierande arbetsuppgifter och engagerade medarbetare.

Published:

Hållbart företagande

Huvudregeln säger att du som är företagare - får i företaget dra av pensionspremier motsvarande 35 procent av din lön, i pensionsinbetalningar (max 10 prisbasbelopp). Se över detta innan årsskiftet. Än finns möjlighet att betala in mer premier och ta ut mer lön.

Published:

Vi utökar på företagssidan!

Nu söker vi dig som gillar mötet mellan människor, där du bygger relationer och vill se resultat av ditt arbete. I Sparbanken Syd är det du, tillsammans med dina kollegor, specialister och samarbetspartners som samverkar och genom er rådgivning skapar ni mervärde för våra kunder.

Published:

God Jul!

Liksom tidigare år är vi julpartner till Skåne Stadsmission och hoppas bidra till att fler barn får mat i magen, varma kläder och en efterlängtad julklapp.

Published:

Vi söker privatrådgivare

Brinner du för att göra affärer, har ett stort kundfokus och vill vara med på vår tillväxtresa? Nu söker vi två privatrådgivare till vårt kontor i Malmö/Lomma! Hos oss arbetar du med både kredit- och sparandesidan och med att utveckla kundens hela affär.

Published:

Vi är ett karriärföretag 2024

För 13:e året i rad har 2024 års Karriärföretag och Sveriges attraktivaste arbetsgivare utsetts. Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag, och för andra året i rad.

Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till…

Published:

Hej Johan, VFU-are

Johan Nilsson pluggar ekonomi på Kristianstad Högskola och gör sin VFU (VerksamhetsFörlagd Utbildning) hos oss på Sparbanken Syd. Hur känns det nu? Det känns roligt och intressant att vara igång. Vi har blivit väl bemötta och jag har känt mig inkluderad direkt. Det är kul att se…

Published:

Företagare se upp för bluffmail

Allt fler företag drabbas tyvärr av bluffakturor och bluffmail under jul- och nyårshelgerna och det är i en period då företagen oftast är extra sårbara.

Published:

Måste du använda dina sparpengar?

I genomsnitt har fyra av tio skåningar tvingats använda sparpengar för att klara av vardagsekonomin. 44% av kvinnorna jämfört med 37% av männen har tvingats använda sitt sparkapital, vilket kan spegla en upplevd sämre ekonomisk trygghet bland kvinnor.

Published:

Skydda dig mot bedrägerier

Vi ser tyvärr hur bedrägeriförsöken i samhället fortsätter att öka och vill därför uppmana till extra försiktighet. Några enkla råd för att minska kortbedrägeriers omfattning. Använd kort med mindre belopp: Vid internet- och abonnemangsköp, välj kort där endast begränsade belopp…