Published:

Nytt samarbete med Bosam

För att hjälpa fler unga vuxna in på bostadsmarknaden i Malmöregionen inleds nu ett samarbete med Bosam - Sparbanken Syd går in som regional partnerbank i Skåne.

Published:

Östeuropafond öppnar åter

Swedbank Robur Östeuropafond öppnar åter för försäljning av andelar

På måndag den 21 mars öppnar Swedbank Robur Östeuropafond för försäljning av fondandelar. Fonden stängdes den 28 februari med anledning av konflikten i Ukraina. Bedömningen är nu att en tillförlitlig värdering…

Published:

Nya öppettider Kristianstad

Från och med måndag den 21/3 har vårt Kristianstad-kontor nya öppettider.

Published:

Vår hållbarhetsrapport 2021 är här

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners jobbar vi varje dag med att utgå från ett hållbart perspektiv i allt vi gör. Detta ser ni prov på i vår nypublicerade hållbarhetsrapport. Vi ser fram emot att skapa ännu fler hållbara samarbeten med såväl privatpersoner, företag…

Published:

Youth Advisory Board

Vi är stolta över att kunna berätta att vi har skapat en Youth Advisory Board med Tillsammans i Förening i Malmö

Published:

Ukraina - att göra skillnad

Konflikten i Ukraina drabbar befolkningen hårt. Brist på mat, vatten, el och sjukvård är akut och behovet av hjälp är stort. Tillsammans kan vi hjälpa de människor som drabbas.

Published:

Om kontanthantering

Som en effekt av det oroliga världsläget på grund av kriget i Ukraina, ser vi en ökad efterfrågan på kontanter och allt fler väljer därför att ta ut pengar. Orsakerna till att fler vill ha kontanter hemma i nuläget är många där en aspekt som uppges är att ha egen s.k. reserv.