Published:

Ränta på ränta-effekten

Hur kan du dra nytta på ränta på ränta-effekten, Hur ska man anpassa sitt sparande? Vad är skillnaden på aktie- och räntefonder? Se avsnittet och få värdefulla tips om hur du kan optimera ditt sparande!

Published:

Bedragare i farten!

Vi varnar återigen för att bedragare är i farten och flera fall har anmälts i Simrishamnsområdet. Se upp om någon ber dig att logga in med Bank-ID eller när någon erbjuder sig att koppla dig vidare till ”bankens säkerhetsavdelning”.

Published:

Bli coachad av vår ekonomi-PT

Ta kontroll över ditt ekonomiska livspussel med hjälp av vår ekonomi-PT, Mia Ingelström. Få 5 mail under 5 veckor med massor av bra tips och verktyg – helt utan krav.

Published:

Hallå där Johannes Johansson

Vad jobbar du med och hur länge har du jobbat på banken? Jag har arbetat här sedan 2022 då jag tog min examen i företagsekonomi och redovisning. Jag jobbade först på vårt kundcenter och sedan som ekonom på ekonomiavdelningen.

Published:

Ännu mer spara & placera

Vi har lanserat några efterlängtade nyheter inom spara- & placeraområdet i vår mobil- och internetbank. Några av nyheterna i internetbanken är aktiehandel, köpa och sälja fonder samt att du kan sätta in och ta ut på ditt ISK-konto och Depåkonto plus att det ingår en snygg design.…

Published:

Sparbanken Syd + Mäklarna Ekström

Sparbanken Syd går in som delägare i den lokala fastighetsmäklaren Mäklarna Ekström & Co. Två företag med stark lokal förankring i Skåne skapar mervärde och ökad kundnöjdhet för sina respektive kunder. Ambitionen är att öka synligheten och bredda våra verksamheter i Skåne.

Published:

Ekonomikollen på Radio Active

Idag är det premiär för Ekonomikollen på Radio Active, där vi på Sparbanken Syd delar med oss av tips och tankar kring vardagsekonomi.

Published:

Ny betalningsinfrastruktur

För dig som kund innebär den planerade förändringen av betalningsinfrastrukturen i Sverige flera positiva aspekter och några viktiga punkter att vara medveten om:

Published:

Tack till VFU-elever

Studenter från Högskolan Kristianstad har avslutat sin 10 veckor långa VFU-period (VerksamhetsFörlagd Utbildning) och presenterade sina resultat för vår VD, kontorschefer och HR-chef.

Published:

Gällande årsbesked på bolån

Årsbesked på bolån från vår tidigare samarbetspartner SBAB är nu utskickade och de avser januari-april 2023.