Published:

Höjda systemkrav för BankID

BankID höjer systemkraven för de som använder mobil och läsplatta med iOS. Det gör att även systemkraven för vår mobilbank höjs. Systemkraven höjs regelbundet för att skydda användarna och försvåra för bedragare och från och med 3 juni höjs därför systemkravet till iOS 13 och…

Published:

Ystad Summit

Tre dagar fyllda med kunskap, mingel och nätverkande – välkommen till Ystad Summit 4–6 september! Tillsammans skapar vi en levande arena för en öppen dialog där idéer föds, kontakter knyts och beslut fattas. Delta helt kostnadsfritt hälsar vår vd Henrietta Hansson och Lotte…

Published:

Workshop med Drivhuset

Under maj månad har vårt kontor i Malmö, tillsammans med Drivhuset Malmö, arrangerat sex workshops för studenter på Malmö högskolas tandläkarprogram. Syftet? Att inspirera och stötta tandläkarstudenter på Malmö högskola att starta eget företag.

Published:

A Sustainable Tomorrow

För femte året i rad arrangeras A Sustainable Tomorrow i Ystad som officiell hubb. Fokusområdet för i år är Dissonans – metoder och exempel för att minska glappet mellan det vi vet att vi måste göra och det vi gör. Om du vill säkra din plats så behöver vi din återkoppling redan…

Published:

Företagsrådgivare Lantbruk

Vi söker en företagsrådgivare inom segmentet Lantbruk till Ystad/Simrishamn! Lockas du av att arbeta i en självständig sparbank med lokal förankring kan detta vara rätt möjlighet för dig.

Published:

Företagsmarknadsansvarig

Vi söker Företagsmarknadsansvarig i sydöstra Skåne. Vill du skapa marknadens nöjdaste kunder och utveckla företagsaffären för Sparbanken Syd i sydöstra Skåne? Då har vi möjligheten för dig!

Published:

Klimatfestivalen i Tomelilla

Klimatfestivalen i Tomelilla den 18 maj innehöll mycket inspiration och kunskap för den klimatintresserade. Allt ifrån klimatsamtal, musik, teater, workshops och prova på, föredrag och många utställare och samtal och möten i varje hörn. Självklart var även vi där och deltog.

Published:

Skånes Matfestival

Skånes Matfestival är en av alla dem som har fått bidrag av vår stiftelse. I dagarna överlämnade vår vd Henrietta Hansson och stiftelsens gula checken till Lilian Albäck. Skånes Matfestival vill främja medvetenheten om hållbara matproduktionsmetoder och fördelarna med att…

Published:

Frukostwebbinar för företagare

Välkommen till det andra digitala frukostwebbinariet den 30 maj kl. 9.00 – 9.45 där vi följer FN:s 17 hållbarhetsmål med utgångspunkt i Ystadmodellens fem steg. De 17 hållbarhetsmålen utmynnar i totalt 17 webbinarier som kommer att behandla vart och ett av målen inom Agenda 2030.

Published:

Destination Österlen

Den ekonomiska föreningen Hållbar platsutveckling Österlen har som mål att lyfta fram Österlen som en lockande destination. De har därför startat ett projekt som heter ”Destination Österlen” som har fått bidrag av vår stiftelse.