Published:

Besök hos Vikentomater

Vi hade en trevlig kundträff och dag hos Vikentomater där alla inbjudna fick veta mer om Sparbanken Syds satsning i nordvästra Skåne och så passade vi på att berätta mer om hur man kan skydda sig mot bedrägerier.

Published:

SYDdagarna - för parasport och ungdomsutveckling i Skåne

Ystads IF Handboll och Sparbanken Syd presenterar SYDdagarna, ett inkluderande evenemang för parasport och ungdomsutveckling i Skåne. Genom ett partnerskap mellan Sparbanken Syd och Ystads IF Handboll och RF/SISU Skåne kommer SYDdagarna att äga rum den 23–24 augusti 2024 i Ystad.

Published:

Möt två stjärnor i Simrishamn

Karna Dahlsjö och Angelica Jönsson är två av våra stjärnor i Simrishamn. De jobbar båda som företagsrådgivare och menar att en mindre bank kan ge större värde till företagarna.

Jag vill tro att vi har ett större engagemang för våra kunder och att vi känner dem väldigt väl, säger…

Published:

Nätverket HANI

Ett nyskapande projekt tar form i Malmö, där företag och organisationer ges möjlighet att engagera sig i stadens unga och samtidigt dra nytta av ny kompetens och medarbetare. Genom detta projekt blir Sparbanken Syd en del av en större vision där olika sektorer går samman för att…

Published:

Skånes Matfestival: En smakrik hyllning

Vi är stolta över att stödja Skånes Matfestival, en hyllning till lokal mat och hållbarhet. Festivalen, som firar sitt 10-årsjubileum, är en plattform som lyfter fram och marknadsför lokala producenter, vilket i sin tur stöder och utvecklar det lokala näringslivet.

Published:

Främjande av ungas psykiska hälsa

Ett nytt spännande samarbetsprojekt tar form i sydöstra Skåne, med målet att stärka unga människors välmående och erbjuda meningsfulla sysselsättningsmöjligheter, där Sparbanken Syd är en möjliggörare. Genom ett partnerskap mellan Fryshuset, och Take Part, initiativtagare till…

Published:

Gunnarshög stärker sitt hållbarhetsarbete

2023 fick Gunnarshögs gård priset som Årets Framtidssäkrare som delas ut av Tillväxt Syd och Sparbanken Syd inom konceptet FNs hållbarhetsmål ett smörgåsbord för nya affärer och Ystadmodellen. Prispengarna bidrar nu till att implementera ett digitalt verktyg för odlarna kopplade…

Published:

Destination Österlen

Den ekonomiska föreningen Hållbar platsutveckling Österlen har som mål att lyfta fram Österlen som en lockande destination. Under ledning av ordföranden i styrelsen, Klaas van Ommeren, har föreningen initierat ett projekt med syftet att främja Österlen som ett attraktivt resmål…

Published:

Österlen Spring Trail

Nu var ännu ett fantastiskt trail över för denna gång! Tack till alla som deltog och kämpade i årets Österlen Spring Trail, Start och mål är som vanligt från Christinehof slott. Anna och Crystal från banken var två av många deltagare som var på plats.

Published:

BankID-nyheter

Nu kommer möjligheten att administrera ditt BankID i både mobil- och internetbanken och du kan därmed sköta alla dina BankID-ärenden på en och samma plats.