Chris standing up holding his daughter Elva

Försäkringar för dina behov

Sov gott om natten när du vet att du har gjort allt du kunnat för att se efter din egendom.

Sakförsäkringar

Försäkringar för dina behov

En sakförsäkring är en skadeförsäkring som gäller vid exempelvis brand, stöld eller skada på saker, i hemmet eller när det gäller fordon. Syftet med försäkringen är att skydda ett eller flera objekts ekonomiska värde. Det kan röra sig om t ex ett hus, en bil, ett konstverk eller en kamera.

Vi samarbetar med Dina Försäkringar Syd med sakförsäkringar. Deras fokus ligger på försäkringslösningar för privatkunder, lantbrukare och små till medelstora företag.

Dina Försäkringar Syd är ett av sex försäkringsbolag med flera kontor i södra delen av Sverige, som samverkar under det gemensamma varumärket Dina Försäkringar. Dina Försäkringar är idag landets sjätte största försäkringsgivare inom sakförsäkringar. I flera år har de varit i topp i Svenskt Kvalitetsindex undersökning om Sveriges nöjdaste sakförsäkringskunder och vann 2020. Precis som vi så bidrar de med att ge tillbaka till lokalsamhället och vill vara mer personlig och värdeskapande och mindre byråkratisk. Läs mer om Dina Försäkringar Syd här.

Sparbanken Syds och Dina Försäkringar Syds erbjudande
  • Sparbanken Syds privatkunder erbjuds 15 % rabatt på hem/villaförsäkring och 10 % rabatt på motor (15 % rabatt om man väljer att teckna båda försäkringstyperna). Bankens företags- och lantbrukskunder erbjuds 15 % på företagsförsäkring och 10 % på motor.
     
  • Vill du ha mer information om det här erbjudandet, ta kontakt med Kundcenter eller din rådgivare. Det gör du enklast genom att skicka ett meddelande i mobil- eller internetbanken eller ringa tel 0411-822000.