Published:

Gunnarshögs gård

Gunnarshögs gård i Hammenhög på Österlen har ett dramatiskt minne från 2004: ”När hela vårt livsverk brann ned till grunden så ringde vår bankkontakt direkt och frågade hur de kunde hjälpa till. Det gör att man orkar fortsätta och utan bankens hjälp hade det aldrig varit möjligt…

Published:

Ansök om vårt trygga privatlån

Ett privatlån är ett lån utan säkerhet där du är garanterad att få pengarna inom 24 h. Ansök om vårt trygga privatlån nu, och som kund får du svar direkt

Published:

Bostadsrätt och ränteläget

Finns det något särskilt att tänka på om man ska köpa bostadsrätt?

Du som har eller ska köpa en bostadsrätt påverkas dubbelt av ränteläget.

Published:

Utdelning av PiratenPriset

Traditionsenligt delades PiratenPriset ut den 11 juli vid en ceremoni anordnad av Piratensällskapet bredvid Piratenstatyn på Kivik. Årets pristagare Kalle Lind ta emot den stora gula presentchecken på 150 000 kr av vår vd Henrietta Hansson.

Published:

Information om ränteläget

I slutet av juni (den 30 juni 2022) höjde Riksbanken styrräntan med 50 punkter - från 0,25 till 0,75. Det är den största höjningen på 22 år. Mer är att vänta när ränteprognosen skruvas upp för de kommande kvartalen. Detta sker under september 2022.

Published:

Räntan och bostadsmarknaden

I förra veckan höjde Riksbanken styrräntan med 0,5 procentenheter till 0,75 procent. Hur detta påverkar bostadsmarknaden har vi sammanställt en handfull frågor med svar för.