Published:

Digitala tjänster för unga

Du som är ung (under 18 år) kan nu ta steget över och börja använda vår nya mobil- och internetbank. Det är samma funktioner som i vår gamla mobil- och internetbank men i en snyggare och enklare design

Published:

Du som väntar på elstöd

För att få ditt elstöd utbetalt tidigt till ditt bankkonto ska du anmäla det till kontoregistret senast den 13 februari.

Published:

Utbetalning elstöd

Anmäl ditt konto för att få utbetalning av elstöd.

Published:

23 procent av skåningarna...

Kärv ekonomi inverkar på skåningarnas sparande. Att nästan en fjärdedel av skåningarna, 23 procent, har dragit ner på sitt sparande är en siffra som vi reagerar starkt på

Published:

Träna dig till en bättre ekonomi

Ja, faktiskt! Anmäl dig till vår EkonomiBootcamp och bli coachad av vår grymma ekonomi-PT, Mia Ingelström.

Published:

Vi söker privatrådgivare

Gillar du kundmöten, att bygga relationer och vill se resultat av ditt arbete? Då kanske du också vill bli en del av vårt framgångsrika team?

Published:

56 % av skåningarna...

Så påverkar det ekonomiska läget skåningen. Att fler än hälften kommer att resa mindre framöver känns som en ganska så given, men tråkig sak att avstå ifrån.

Published:

Tips 4 mot bedrägerier

För att ge dig mer information och på så sätt mer kunskap om hur du bör agera i en otrygg situation, har vi tagit fram några enkla tips och råd för hur du kan.

Published:

Tips 3 mot bedrägerier

Fler och fler svenskar har utsatts för bedrägeriförsök. Detta är en obehaglig och ökande trend som vi vill att fler ska kunna skydda sig mot.

Published:

Tips 2 mot bedrägerier

Bedrägerier mot privatpersoner i allmänhet och äldre i synnerhet har ökat de senaste åren. För att ge dig mer information och på så sätt mer kunskap om hur du bör agera i en otrygg situation, har vi tagit fram några enkla tips och råd för hur du kan.