Chris standing up holding his daughter Elva

När du vill ha lite mer

Ett erbjudande för dig med större behov. Private Banking är vårt helhetserbjudande för dig som har behov av mer omfattande förvaltningstjänster.

Private Banking

Private Banking är vårt helhetserbjudande för privatpersoner, företag och stiftelser som har behov av mer omfattande förvaltningstjänster. Som kund inom Private Banking får du en rådgivare som är specialiserad på placeringsrådgivning. Du har också tillgång till bankens rådgivare med specialkompetens inom pensioner och försäkringar.

Private Banking

Private Banking är vårt helhetserbjudande för privatpersoner, företag och stiftelser som har behov av mer omfattande förvaltningstjänster. Erbjudandet vänder sig till dig som vill ha en engagerad bankpartner som arbetar utifrån dina individuella drömmar och behov. Vårt mål är att få dina pengar att växa samtidigt som du med vår hjälp ska känna trygghet i allt som rör din ekonomi. Hos oss blir du en stor kund i en liten bank.

Vårt erbjudande
  • Rådgivare specialiserade på Private Banking.
  • Tillgång till team av specialister inom placeringar, pension och försäkring samt juridik.
  • Tillgänglighet och hög servicenivå.
  • Vänder sig till privatpersoner, företag och stiftelser med minst tre miljoner kronor i placeringsbart kapital.
Dina drömmar är vår utgångspunkt

Som kund inom Private Banking får du en rådgivare som är specialiserad på placeringsrådgivning. Din rådgivare lägger stor vikt vid att lyssna in vilka drömmar och behov som just du har och arbetar målinriktat för att skapa bästa möjliga avkastning utifrån dina förutsättningar. Eftersom din rådgivare arbetar med ett begränsat antal kunder garanterar vi en tillgänglighet och servicenivå utöver det vanliga.

Vårt erbjudande
  • Tillsammans med din rådgivare sätter du ett ramverk för hur dina pengar ska placeras.
  • Aktieplaceringar, ränteplaceringar, alternativa placeringar.
Ta hjälp av våra specialister

Som kund inom Private Banking har du ett team av specialister knutna till din rådgivare för att vi ska kunna ge dig bästa tänkbara service. Vi har en egen försäkringsdistribution där vi samarbetar med och förmedlar försäkringar från ett flertal av de främsta försäkringsbolagen i Sverige. Genom dessa samarbeten kan vi erbjuda dig som kund ett brett utbud av olika försäkringslösningar för olika skeden i livet. Våra försäkringsspecialister hjälper dig som företagare och privatperson med allt från pensionsplaner till sakförsäkringslösningar. För dig som önskar spara i kapitalförsäkring kan vi erbjuda lösningar med såväl fondbaserad som traditionell förvaltning.

Sparbanken Syds Försäkringsdistribution bedrivs inte utifrån opartisk rådgivning eller personlig analys utan baseras i första hand på de försäkringar som kan erbjudas genom samverkan med samarbetande försäkringsbolag. För förmedlade försäkringar erhåller banken en ersättning från försäkringsbolaget. Läs mer om detta här.

Experthjälp i olika livsskeden

Var förutseende och undvik onödiga tvister genom att ta hjälp av en professionell jurist. Vi samarbetar med Lexly som erbjuder juridiska tjänster online eller med jurist på telefon. Genom vårt samarbete får du:

  • Kostnadsfria avtal online.
  • Kostnadsfri familjejuridisk behovsanalys - 30 min med jurist.
  • 20 % rabatt på samtliga avtal med jurist

Läs mer om Lexly här

Vi som jobbar här

Jon D
Affärsområdeschef Spara och Försäkra

Tobias A
Private Banker

Anton B
Försäkringsadministratör

Maria D
Private Banker

Christoffer E
Sparekonom

Stefan J
Försäkringsspecialist

Andreas L
Försäkringsspecialist

Amanda P
Sparspecialist

Edisa R
Försäkringsspecialist

Marie T
Private Banker

 

Marknadsinsikt

I Marknadsinsikt får du de senaste nyheterna kring sparande och placeringar direkt. Här kan du läsa senaste numret av Marknadsinsikt. Nyhetsbrevet kommer ut ungefär en gång per kvartal.

* indicates required
Kund
Jag accepterar uppförandebestämmelserna