Published:

Så här nominerar du

Se hur du gör för att nominera dina kandidater till Sparbanken Syds EkonomihälsaPris, som delas ut den 15 november 2023 under EkonomihälsaDagen.

Published:

Hallå där Anna Johansson,

Vad är ditt jobb på banken och hur länge har du haft det? Jag har arbetat här sedan 2021 då vi öppnade vårt kontor på Neptuniplan i Malmö. Idag arbetar jag som privatrådgivare och möter kunder med alltifrån att planera inför pensionen till att hjälpa med den första bostaden.

Published:

Så här funkar digitalt ID-kort

Snart kan du lämna plånboken hemma och istället använda ditt ID-kort i mobilen när du besöker banken eller ska hämta ut ett paket.

Published:

PiratenPriset har delats ut

Idag fick Karin Smirnoff ta emot PiratenPriset som sedvanligt delades ut på Kivik. Sparbanken Syd är stolt huvudsponsor av priset och vår vd Henrietta Hansson delade ut priset och vinnarchecken på 150.000 kr.

Published:

Hej Kenth Waldemar

Hej Kenth Waldemar, du är företagskund i banken. Berätta, vem är du? Jag är delägare och VD i AMW-gruppen, en koncern med ett 40-tal olika bolag som främst jobbar med samhällsfastigheter som skolor, vårdcentraler och förskolor och där vi bygger, äger och förvaltar. Vi har vårt…

Published:

Grattis Österlens ridklubb

Som stolt sponsor säger vi stort grattis till Österlens ridklubb som blev svenska mästare i laghoppning på Falsterbo Horse Show!

Published:

Prata pengar med barnen

Att prata med sina barn om pengar är viktigt för att lägga grunden till en sund ekonomi redan från början. Men vart ska man börja och vad ska man prata om?

Published:

Baddaredagen i Borrby

Ses vi på Baddaredagen i Borrby idag? Kom förbi banken och var med i vår tävling eller spring ett Baddarelopp, gå en byavandring eller åk en rundtur med brandbilen.

Published:

Vardagsekonomi.nu

Vi är så glada över vårt samarbete med Niklas Bergh och Vardagsekonomi.nu, ett företag med målsättning att skapa en bättre vardag för alla hushåll.

Published:

Kundcenter söker medarbetare

Sparbanken Syd är ett lokalt alternativ till storbankerna och vi tror att det är i den personliga relationen man skapar nöjda och lojala kunder. Nu söker vi medarbetare till vårt kundcenter!