Published:

Borgeby Fältdagar

Nu är vi här! Kom och besök oss på Borgeby Fältdagar. Vi finns i Stortältet i monter S134/135. På plats pratar vi gärna om vårt lantbrukserbjudande, du kan delta i vår populära tävling och Fogarolli bjuder på kaffe.

Published:

Vi söker affärsutvecklare

Nu erbjuder vi en ny roll som Affärsutvecklare i Sparbanken Syd. Vi tar nästa kliv i att utveckla vår affär och du kommer att få en viktig roll i att bidra till denna.

Published:

Hallå Anton, vad jobbar du med?

Jag jobbar som administrationsansvarig inom försäkring sedan snart 1,5 år. Totalt har jag 5 år på banken på både kundcenter och kontor.

Published:

Nominera till EkonomihälsaPriset

Ta chansen och nominera dina kandidater till Sparbanken Syds EkonomihälsaPris, ett pris som kommer att delas ut den 15 november 2023 under EkonomihälsaDagen. Priset kommer tilldelas en person/förening/företag som under året bidragit till att fler skåningar har fått en mer…

Published:

Hur påverkar inflationen årets lantbruk?

Vad gör jag om jag inte får igen pengarna? Våra lantbruksrådgivare är experter på att hantera ekonomiska frågor inom lantbruk.

Published:

Välkommen alla barn på SummerCamp

Välkommen alla barn mellan 6-15 år till Sparbanken Syd och Tomelilla IF:s SummerCamp den 1 juli! Det bjuds på många olika aktiviteter som t ex padel, basket, hoppborg, dans, gymnastik, handboll, fotboll och mycket mer. På eftermiddagen blir det bad på Välabadet.

Published:

Digitalt ID-kort i mobilen

Med ett digitalt ID-kort i din mobil kan du snart lämna plånboken hemma! Sparbanken Syd kan som första bank ta emot digitalt ID-kort från BankID.

Published:

Välkomna till Sparbanken Syd

Alla nyanställda i banken bjuds in på en introduktionsdag där man får chansen att träffa vd och alla i ledningen. Som en mindre sparbank med huvudkontor i Ystad är vi inte större än att vi har möjlighet att låta alla få träffa alla. Och det är en del av vår styrka.

Published:

Välkommen till Ystad Summit

Välkommen till Ystad Summit och två intressanta dagar med nya idéer och oväntade möten.

Published:

Familjedag i Klagshamn

På söndag är vi på Klagshamns Ryttarförening, strax utanför Malmö. De bjuder på familjedag kl 10-14, med många roliga aktiviteter som hopptävling, käpphästhoppning, loppis och pysselhörna. Kl 15 släpps hästarna på efterlängtat sommarbete