Published:

Sista chansen att nominera

Nu finns en sista möjlighet att lyfta din vinnarkandidat till vårt EkonomihälsaPris innan nomineringen stänger på söndag.

Ta chansen och nominera din favorit! Du hittar all info här på vår hemsida.

Published:

Hur mår skåningar i sin ekonomi?

Malin Becker, vår kontorschef i Tomelilla gästade ActiveMorron på Radio Active och berättade om detta. Lyssna här:

Published:

Hej Elin Nilsson

Du är ny på Sparbanken Syd. Vad jobbar du med? - Jag jobbar som privatrådgivare i ett nära samarbete med företagsrådgivarna på vår nya mötesplats i Helsingborg.

Published:

Vi söker en driven HR-person

Vi på Sparbanken Syd söker en driven och professionell HR-person som vill ha möjligheten att utveckla både HR området hos oss och sig själv. Du får möjlighet att arbeta brett inom HR området och med specifikt ansvar inom vissa processer t ex employer branding, rekrytering,…

Published:

Bli svårlurad

Prata med dina nära om risken att bli lurad av bedragare. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa bedrägerierna.

Published:

Ny BankID-rutin när du ringer

BankID har lanserat en ny funktion för identifiering och underskrift vid telefonsamtal. Det kommer att fungera på följande vis:

När du som kund ringer till oss och ska identifiera dig med ditt BankID så kommer du i BankID-appen att få se en telefon-ikon samt få en säkerhetsfråga…

Published:

Riksbanken höjde räntan

I morse höjde Riksbanken styrräntan med 0,25 % och den landar nu på 4,00 %. Räntehöjningen var förväntad men det råder osäkerhet kring vilken nivå Riksbanken kommer att stanna på och när de tror att räntan sen ska sänkas. Riksbanken flaggade även för att det kan komma ytterligare…

Published:

Bli svårlurad

Lägg på om samtalet känns obekvämt, stressande eller konstigt. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa bedrägerierna.

Published:

Hållbarhets- & Intressentansvarig

Vill du bli en del av vårt team och hjälpa oss att skapa en mer hållbar framtid? Vi söker nu en passionerad och engagerad Hållbarhets- och Intressentansvarig för att leda vårt arbete inom hållbarhet och stärka våra relationer med intressenter.

Published:

Nominera till EkonomihälsaPriset

EkonomihälsaPriset lyfter varje år fram en person, en förening eller ett företag som under året bidragit till att fler skåningar har fått en mer balanserad vardagsekonomi, eller en bättre ekonomihälsa som vi kallar det.