Published:

En bank som skiljer sig från andra

Framtidens Natur & Kulturarv har fått medel från Sparbanken Syds stiftelse både för att utveckla sitt kommunikationsarbete och för att genomföra en förstudie.

Published:

A Sustainable Tomorrow

Vi är fantastiskt glada över att vara ny hubbarrangör för AST i år. Vi anordnar två hubbar, i Ystad och i Malmö, som livesänder A Sustainable Tomorrows framtids- och hållbarhetskonferens den 15 september.

Published:

Vi kommer ut och pratar

Vi är under året ute och informerar om hur du skyddar dig mot bedrägerier. Är du verksam i en förening och vill att vi kommer och pratar? Kontakta oss gärna!

Published:

Popcorn i Kristianstad

Imorgon fredag, har vårt kontor i Kristianstad öppet hus och bjuder på popcorn och ett gott råd om du vill. Kom och prata med oss om allt ifrån vardagsekonomi till väder.

Published:

Nyhet i mobil- & internetbanken

Nu kan du se och följa utvecklingen av dina fonder och värdepapper i vår mobil- och internetbank. För att se fler detaljer och hantera dina fonder och värdepapper behöver du fortfarande använda vår gamla internetbank.

Published:

Ungdomsråd söker deltagare

Vi och Tillsammans i Förening fortsätter vårt givande samarbete och satsar även i år på ett Youth Advisory Board. Upp till tio ungdomar i åldern 16-20 år med intresse för ekonomi, affärsutveckling och projektarbete, får under 2023-2024 vara med och arbeta fram idéer på ett…

Published:

Bli ungdomsambassadör!

Sparbanken Syd och Tillsammans i Förening (TIF) fortsätter sitt givande samarbete och kommer utöka arbetet med sin Youth Advisory Board med upp till tio ungdomar under år 2023-2024. Deltagarna i ungdomsrådet kommer lära känna organisationen kring TIF, Sparbanken Syd och andra…

Published:

Årets Karriärföretag 2023

Du vet väl att vi har blivit utsedda till ett av Årets Karriärföretag 2023, vilket vi är väldigt stolta över. Att bli vald till ett Karriärföretag innebär att vi anses ha lyckats extra bra med vår ambition att vara en bra arbetsgivare och att vi kan erbjuda unika karriär- och…

Published:

Bli svårlurad du också

Bedrägeriförsöken mot privatpersoner i allmänhet och äldre i synnerhet har ökat de senaste åren och metoderna ändras hela tiden. Ju mer du känner till om hur det kan gå till desto lättare är det att undvika att bli lurad.

Published:

Spara i oroliga tider

Bör jag gå in och göra förändringar i mitt fondsparande nu när börsen skakar? Du bör ställa dig frågan om din sparhorisont, riskprofil eller andra omständigheter förändrats tillräckligt mycket för att motivera en portföljförändring. Om du svarar nej på ovanstående frågor så ska…