Published:

A Sustainable Tomorrow

Den 15 september genomförs A Sustainable Tomorrow, Nordens största digiloga hållbarhets- och framtidskonferens. AST möjliggör att människor med olika bakgrund träffas i syfte att skapa hållbara affärer i ett hållbart samhälle.

Published:

Delårsrapport juni 2023

Bankens resultat har utvecklats positivt och uppgår till 51,5 miljoner före skatt (23 mkr 2022). Resultatförbättringen är främst kopplat till räntenettot och de högre marknadsräntorna samtidigt som provisionsnettot minskar något.

Published:

10 tips för bättre vardagsekonomi

Här kommer våra sista tips i vår tio-i-topp-lista för en bättre vardagsekonomi. Tips 7. Följ upp dig själv och ge feedback – håller du dig till din budgetplan? Varför/varför inte. Behöver något ändras?

Published:

Vi ses på Ystad Summit 7-8/9

Den 7-8 september samlas aktörer inom ideell sektor, politik, samhälle och näringsliv på Ystad Summit 2023. Vi är för andra året i rad huvudsponsor och vill vara en del av att långsiktigt bygga en tillgänglig och återkommande mötesplats i vår region.

Published:

Privatrådgivare till Ystad

Vill du bli en del av vårt framgångsrika team? Vi söker dig som brinner för att göra affärer och har stort kundfokus! Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan!…

Published:

Dags för en ny jobbutmaning?

Dags att gå tillbaka till arbetet efter sommarledigheten? Eller är det kanske dags för en ny jobbutmaning? Vi på Sparbanken Syd är alltid nyfikna på nya talanger och intresserade av att höra om din superkraft!

Published:

Förbättra din vardagsekonomi

Vi fortsätter vår tio-i-topp-lista för en bättre vardagsekonomi. Vi vet att många tycker att det svåraste med att planera sin vardagsekonomi är att veta vad man behöver göra och var man ska börja. Våga fråga. Ta hjälp av andra – få vägledning av oss!

Published:

Är du vår nya kollega?

Nu söker vi en kundtjänstrådgivare till vårt härliga team! Hos oss får du varierande arbetsuppgifter där du täcker kunders behov av vardagsservice, sparande och identifierar kundbehov.

Published:

Vi söker företagsmarknadsansvarig

Vill du skapa marknadens nöjdaste kunder och utveckla företagsaffären för Sparbanken Syd i nordöstra Skåne? Då har vi möjligheten för dig som företagsmarknadsansvarig! Låter det intressant?

Published:

Vi söker företagsrådgivare

Vi förstärker med fler företagsrådgivare i Kristianstad. Vill du jobba nära våra företagskunder i Kristianstad och vara en viktig del i att driva utvecklingen av företagsaffären i nordöstra Skåne? Välkommen att bli en del av vårt team!