Published:

Vi kan lantbruk

Idag kan du träffa våra rådgivare Josefine Beckman och Tor Nylinder på maskinmässan för lantbrukare hos OP Maskiner AB i Tomelilla.

Published:

Ekonomihälsadagen

Grattis säger vi till vinnaren av årets Ekonomihälsapris: SPF Seniorerna Skånedistriktet, som får priset för sina aldrig sinande aktivitetsplaner och outtröttliga engagemang som bidrar till goda förutsättningar för sina medlemmar att skapa en trygg och hållbar vardagsekonomi i…

Published:

Ekonomihälsaindex

Åtta av tio skåningar ransonerar el till följd av det osäkra ekonomiska läget. Åtta av tio skåningar ransonerar el till följd av det osäkra ekonomiska läget

Published:

Julen invigdes

Klass 4A och 4B på Edvinshemsskolan i Ystad har gjort julpyntet till årets gran på Stortorget i Ystad som traditionsenligt sattes på plats med en liftkran. Efteråt bjöds alla barnen på pepparkakor och dricka och Heimstaden stod för skjuts för barnen in till stan med sin traktor.

Published:

Kulturfesten i Ystad

I går var det dags för den årliga Kulturfesten i Ystad, som hölls på Ystad teater. I samband med detta delade Sparbanken Syd ut sitt kulturpris som i år går till Tehå-Gänget för sina kreativa teaterpjäser.

Published:

Se Lunchbanken i efterhand

Black week och black friday lockar många att shoppa loss, och ibland mer än vad plånboken tillåter. Vår ekonomi-PT Mia Ingelström tipsar om hur du kan få din vardagsekonomi att må bättre, göra smarta köp och samtidigt spara en massa pengar.

Published:

Gör smarta köp och spara pengar

Se nästa Lunchbanken som går nu på onsdag den 23/11 kl 12.15 tillsammans med ekonomi-PT Mia Ingelström. Hon svarar på frågan: Hur kan du göra smarta köp och samtidigt spara en massa pengar?

Published:

Se hur du sparar till dina drömmar

Missade du vårt webinar med världens bästa ekonomi-PT Mia Ingelström som gick igår? Häng inte läpp för det, du kan titta på det i efterhand!

Published:

Välkommen till Årets Ekonomihälsadag!

Att känna att man har en trygg och hållbar vardagsekonomi är det som vi på Sparbanken Syd kallar för att ha en god ekonomihälsa och är något som vi vill uppmärksamma alldeles extra en gång om året.

Published:

Karriärföretag 2023

Idag offentliggörs, för tolfte året i rad, 2023 års Karriärföretag. Vi är så väldigt stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag 2023 för ett framgångsrikt employer branding-arbete.