Published:

Öppet hus i Kristianstad

Idag håller vi öppet hus på vårt kontor i Kristianstad. Vi bjuder på popcorn och gärna ett och annat gott råd om vardagsekonomi, om du vill. Kom förbi, prata med oss och smaka på våra nypoppade popcorn.

Published:

Vår hållbarhetsrapport!

Under 2022 har Sparbanken Syd genomfört en rad aktiviteter och projekt ur ett hållbarhetsperspektiv som bidragit till att vi tagit stora kliv mot att nå uppsatta hållbarhetsmål för banken. Bland annat har vi utvecklat fondutbudet till att omfatta ännu fler hållbara fonder samt…

Published:

Mingel med studenter

Tack till alla som kom när vi välkomnade studenter från Bank- & Finansprogrammet på Högskolan i Kristianstad till vårt kontor för mingel och möte härmomdagen!

Published:

Låna aldrig ut ditt BankID

Vet du att BankID är att likställa med ett digitalt pass? Du får aldrig låna ut ditt BankID till någon annan. Och inte skulle du väl låna ut ditt pass till en annan person?

Published:

Hej Gustaf Malmquist!

Vad jobbar du med på Sparbanken Syd? Jag jobbar som företagsrådgivare på Ystad-kontoret och har gjort det sedan 2019.

Published:

Mobil- och internetbank företag

Idag lanserar vi vår nya mobil- och internetbank för företag. Vi är glada att kunna erbjuda dig som företagare en framtidssäkrad digital lösning, där du som tryggt och enkelt kan sköta ditt företags ekonomi. Vi hoppas att du kommer att gilla det du ser!

Published:

Lunchbanken om bolån

Detta avsnitt av Lunchbanken handlar om bolån med fokus på ränta och amortering. Vi svarar bland annat på frågor som: Vad är ett lånelöfte? Hur kan banken hjälpa mig med mitt bolån? Måste jag amortera?

Published:

Ystad Summit 2023

För andra året i rad är vi på Sparbanken Syd med som huvudsponsor till arrangemanget Ystad Summit. Ystad Summit är en politiskt oberoende mötesplats där dialog och oväntade möten sker. Här samlas aktörer inom ideell sektor, politik, samhälle och näringsliv för att diskutera det…

Published:

Vi åker på turné med YA

När Ystads Allehanda ger sig ut på turné för att fira sitt 150-årsjubileum så slår vi följe en bit på vägen. Tillsammans vill vi träffa våra kunder och läsare, ta en fika tillsammans och prata digitala tjänster samt hur man kan skydda sig mot bedrägerier på bästa sätt när man ger…

Published:

Tack Österlen Spring Trail

Tack till alla som deltog och kämpade i årets Österlen Spring Trail. Och att kämpaglöden var hög var det väl ingen som tvivlade på, för det har väl aldrig satts så många banrekord som i år!