Published:

Nyheter i internetbanken

Inom kort lanserar vi tre nyheter i internetbanken som vi hoppas kommer förbättra och underlätta din upplevelse – förvalt konto, e-faktura och betalningsarkiv. Alla tre nyheterna berör privatkunder och två av dem våra företagskunder.

Published:

Tack från Borgeby Fältdagar

Tack till alla som kom förbi vår monter på Borgeby Fältdagar! Vi fick ta del av flera trevliga samtal, möten, kaffestunder och även ett och annat gott råd delades ut. Och som alltid är våra råd aldrig dyra utan helt gratis och dessutom enkla att förstå.

Published:

Kundcenterrådgivare i Ystad

Vill du arbeta som Kundcenterrådgivare i Ystad och ge support till kunder över telefon och via mejl? Vill du bidra till god ekonomihälsa? Då kan det vara dig vi söker. Vi ser framemot din ansökan!

Published:

Nominera till Ekonomihälsapriset

Från och med idag, torsdag den 27 juni, öppnar vi möjligheten att nominera kandidater till Sparbanken Syds Ekonomihälsapris. Årets tema är Jämställd ekonomi och priset kommer att delas ut den 6 november 2024 under EkonomihälsaDagen. För femte året i rad ska EkonomihälsaPriset…

Published:

Borgeby Fältdagar

Du träffar oss på Borgeby Fältdagar idag och imorgon! Kom till vår monter i stora tältet och slå dig ner i soffan, ta ett snack med Elna, Tor eller Edisa som finns på plats och njut av en kopp gott kaffe från Fogarolli. Du är hjärtligt välkommen!

Published:

Mål 3 om "God hälsa och välbefinnande"

Vid det senaste frukostwebbinariet inom ramen för konceptet FN:s hållbarhetsmål med utgångspunkt i Ystadmodellens fem steg så fortsatte vi med det tredje globala hållbarhetsmålet ”God hälsa och välbefinnande”. Deltog gjorde Sonia Denkiewicz Hållbar Utveckling Skåne, Louise…

Published:

En morgon med målen i sikte!

Vill du ta det första steget mot att integrera hållbarhet i din affärsplan, men är osäker på hur du ska börja? Den 21 augusti kl 8.30-11.15 arrangerar vi tillsammans med @Almi och @Tillväxt Syd en workshop på detta tema.

Published:

Missa inte vårt program

Torsdagen den 5 september på Ystad Summit bjuder vi in till två egna programpunkter: ”Ungas ekonomi” och ”Tjänstepension för företagaren”. Missa inte det!

Published:

Prova parasport på SYDdagarna

Prova på parasport helt gratis på SYDdagarna 23-24 augusti! SYDdagarna är ett initiativ av Sparbanken Syd, Ystads IF Handboll, Ystads Kommun och RF SISU Skåne och evenemanget riktar sig till barn och ungdomar i Skåne med funktionsnedsättning, samt idrottsföreningar som vill lära…

Published:

Ystad Summit 4-6/9

Kom och häng med oss på Ystad Summit den 4-6 september! Där möter du bl a vår företagschef Joan Olsson.