Published:

Sparbanken Syd & Mäklarna Ekström

Med Sparbanken Syd som delägare kan Mäklarna Ekström erbjuda sina kunder en snabbare väg in. På samma sätt ger delägarskapet möjlighet till ett mervärde för bankens kunder. Att få ett lånelöfte kan ta olika lång tid i olika banker men delägarskapet skapar en enkelhet och…

Published:

Grattis YIF

Stort grattis till Ystads IF:s damlag som vann på bortaplan mot Alingsås i söndags och därmed avslutar grundserien i Damallsvenskan som seriesegrare.

Published:

Privatrådgivare till Ystad

Brinner du för att göra affärer, har ett stort kundfokus och vill vara med på vår tillväxtresa? Då kanske du är vår nya privatrådgivare! Hos oss arbetar du affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med både…

Published:

Bli svårlurad!

Prata med dina nära om risken att bli lurad av bedragare. Tillsammans hjälps vi åt att stoppa bedrägerierna.

Published:

Vi söker en Marknadsansvarig

Vill du ansvara för att driva bankens marknadskommunikation och få möjligheten att koordinera, prioritera och utföra insatser inom bankens marknadsföring? Då kan detta vara tjänsten för dig!

Published:

Försvåra för bedragaren

Vi kan dessvärre konstatera att bedrägerierna ökar i vårt samhälle. Ett tillvägagångssätt som bedragarna använder sig av är att lura bankkunder att logga in i sin mobil- eller internetbank och föra över pengar till bedragarens konto.

Published:

Ekonomikollen om bedrägerier

Vad är viktigt att tänka på om bedrägerier och hur kan du skydda dig på bästa sätt? Ett nytt avsnitt av Ekonomikollen sänds imorgon kl 16.00 på Radio Active.

Published:

Stora Villamässan i Malmö

Stort tack till alla som kom och besökte oss i vår monter på Stora Villamässan i Malmö! Det blev många bra möten och intressanta samtal och tre trevliga dagar.

Published:

Bli svårlurad

Sms- och telefonbedrägerierna fortsätter att öka. Bli svårlurad du också och lär dig hur du kan skydda dig.

Published:

Öka ekonomisk trygghet för kvinnor

Flera år i rad har vår undersökning EkonomihälsaIndex visat att kvinnor, i högre grad än män, känner oro för sin vardagsekonomi. Många kvinnor upplever också osäkerhet kring sparande och sparade pengar hamnar ofta på ett vanligt sparkonto med låg eller ingen ränta.