För andra året i rad - Vi är ett karriärföretag!

För 13:e året i rad har 2024 års Karriärföretag och Sveriges attraktivaste arbetsgivare utsetts. Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag, och för andra året i rad.
Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för såväl studenter som för den som har jobbat i några år. Syftet med utmärkelsen är att förenkla för unga att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt arbetsgivararbete.

Motiveringen för Sparbanken Syd lyder:

Hos Sparbanken Syd hittar du en arbetsplats som erbjuder mer än bara ett jobb - det är en plats där du kan forma din framtid och samtidigt göra en positiv inverkan på samhället. Här tror de på att varje individ är en nyckel till framgång, och de sätter medarbetarnas välmående och utveckling i centrum. Deras företagskultur är präglad av samarbete och gemenskap, vilket skapar en arbetsmiljö där du kan trivas och bidra till att bygga en bättre framtid.

- Vi är väldigt glada över utmärkelsen och så klart extra stolta över att ha blivit utsedda för andra året i rad, säger HR-chef Jessica Malm. Vi jobbar mycket för att alla i Sparbanken Syd ska känna att det finns möjlighet att påverka och lyfta idéer. Som en del hos oss får man möjlighet att påverka sin egen utveckling och kunna vara med i forum eller projekt för nya produkter eller arbetssätt. Alla anställda är en viktig pusselbit för såväl den egna gruppen som banken som stort.

Årets utsedda företag på Karriärföretagen hittar du på https://karriarforetagen.se/