Chris standing up holding his daughter Elva

Bolån

Oavsett om du funderar på räntor, letar efter en ny bostad eller planerar att bygga ut ditt hus, är det naturligt att ha många frågor och funderingar. Kontakta oss gärna.

Lån Räntesats Ränteändringar
(bindningstid) % 2024-05-16
3 mån 5,17 -0,25
1 år 4,79 0
2 år 4,44 0
3 år 4,19 0
4 år 3,99 0
5 år 3,99 0
7 år 3,99 0
10 år 3,99 0

Våra aktuella boräntor

Våra bolåneräntor tål verkligen att jämföras! I tabellen till höger ser du våra aktuella listpriser för bolån upp till en belåningsgrad om 85 % av marknadsvärdet. Den slutgiltiga räntan är individuell och baseras på din ekonomiska situation och hur din totalaffär med oss ser ut. Vi ser fram emot att höra ifrån dig! (Bindningstiderna är cirkatider!)

Vad är din bostad värd?

Är du nyfiken på vad din bostad är värd eller vilka förbättringar som kan öka dess värde? Mäklarna Ekström i samarbete med oss erbjuder dig en kostnadsfri muntlig värdering där du även får kvalificerade tips på hur du bäst säljer din bostad. Boka nu och få två termosmuggar från Design Letters och en presentburk med ekologiskt fairtradekaffe från Fogarolli (värde 947 kr.)

Vill du utöka ditt bolån?

Ska du fixa nytt badrum, renovera köket eller bygga om garaget till ett tonårsrum? Att utöka ditt bolån kan vara ett bra sätt att finansiera renoveringen. Prata med en av våra rådgivare så hjälper vi dig att räkna.

Frågor och svar om bolån

Visa mindre Visa fler frågor