Bli ungdomsambassadör!

Sparbanken Syd och Tillsammans i Förening (TIF) fortsätter sitt givande samarbete och kommer utöka arbetet med sin Youth Advisory Board med upp till tio ungdomar under år 2023-2024. Deltagarna i ungdomsrådet kommer lära känna organisationen kring TIF, Sparbanken Syd och andra ungdomar med intresse för ekonomi, affärsutveckling och projektarbete.

Uppdraget
Som ambassadör för oss, tillika medlem i vår Youth Advisory Board, kommer du tillsammans med gruppen arbeta fram idéer på ett dynamiskt och utvecklande sätt som bidrar till att utveckla Sparbanken Syds utbud för ungdomar och unga vuxna. Projektarbetet avslutas med att du som deltagare är med och presenterar de paketerade idéerna för Sparbanken Syds bankledning, en presentation som avslutas med frågestund och intressanta diskussioner.

Vem är du?
Vi söker ungdomar mellan 16–20 år som är bosatta i Malmö Kommun med omnejd. Vi ser gärna att du går ett ekonomiskt program och har intresse för ekonomi och affärsutveckling.
Deltagarna får betalt för sitt arbete och perioden sträcker sig mellan april 2023 och maj 2024. Vi beräknar hålla ca 8 möten under projektperioden, varav det första mötet äger rum innan midsommar. Arbetet kommer att utgå från Neptuniplan, mitt i Malmö.

Är du den rätta för detta uppdrag - skicka då in din ansökan till oss, senast den 31 maj 2023. Vi kontaktar därefter dig inom kort. Vid frågor hör av dig till TIF:s projektsamordnare Vlora på vlora.makolli@remove-this.tifmalmo.remove-this.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Läs mer om Sparbanken Syd
Mer om Tillsammans i Förening