Published:

Hej Nea Johansson Rix!

Du jobbar som Chief Compliance Officer. Vad innebär ditt jobb och hur länge har du haft det? - Det innebär att jag har ansvar för att kontrollera att verksamheten följer de lagar och regler som hänger ihop med våra tillstånd. Jag har jobbat här i snart 2,5 år.

Published:

Heja Maja och Vilde

Tack till dig som kom och firade flick- och damhandbollens dag med oss i Ystad Arena i lördags.???? Många kom förbi för att prata och tävla med oss, innan dagen avslutades med damlagets sista match för säsongen i allsvenskan som AIK vann efter en hård kamp.

Published:

Oro kring amerikanska banker

Just nu upplever marknaden en omfattande oro då ett antal amerikanska banker och finansföretag med kopplingar till teknologisektorn drabbats av finansiella problem. Amerikanska myndigheten för bankövervakning har samtidigt satt in snabba och kraftfulla åtgärder vilket är viktigt…

Published:

Flick- & damhandbollens dag

Hoppas vi ses på lördag när vi är matchvärdar till flick- & damhandbollens dag i Ystad Arena. Vi startar redan kl 09.00 och runt 50 matcher kommer att spelas under dagen från Flickor 7 år upp till Allsvenskan Damer.

Published:

Nu höjer vi sparräntorna igen

Idag höjer vi våra sparräntor, vilket var för andra gången på några månader. På t.ex. vårt Sparkonto Österlen – det vanligaste kontosparande för privatpersoner – höjs räntan med 0,50 procentenheter till 1,50 procent.

Published:

77 är betydligt mindre än 84

Att vara aktiv i sin vardagsekonomi är i många fall avgörande för att känna sig säker, i synnerhet i svåra tider. I vårt senaste EkonomiHälsaIndex* svarade 80 % av skåningarna att de känner sig trygga med sin ekonomi - vilket är en riktigt positiv siffra.

Published:

LGBTI & Business konferens

Vi deltog och sponsrade årets LGBTI & Business konferens i Malmö i förra veckan. Årets tema var ESG vilket på svenska står för miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning. Hållbarhet helt enkelt.

Published:

Lunchbanken om pension

Ett nytt avsnitt av Lunchbanken släpps idag kl 12.00. Detta avsnitt är medvåra försäkringsspecialister Andreas Larsson och Stefan Johansson som pratar om pensionen och vad som är bra att tänka på.

Published:

Möt oss på Malmö Central idag

Nu kör vi! Träffa oss på Centralen i Malmö idag. Vi är på plats hela dagen fram till kl 16.00 (lunchpaus 12-13).

Published:

BootCamp i Malmö

Kom till Centralen i Malmö på fredag och häng med oss en stund, du kan tävla med chans att vinna en matkasse för 4 personer eller prata vardagsekonomi och sparande med oss.