Published:

En hållbar sparbank

Tillsammans skapar vi förutsättningar för en hållbar omställning nu och i framtiden. Vi är mer än bara en bank och vårt samhällsengagemang sträcker sig långt bortom bankvärlden. Vi är stolta över att vara en aktiv del av samhället och har lagt stort fokus på att främja social…

Published:

Anmäl dig till SYDdagarna

Nu har alla barn och ungdomar med funktionsnedsättning, och som bor i Skåne, möjlighet att prova på parasport helt gratis på SYDdagarna i Ystad 23-24 augusti!

Published:

Felaktig kontoinformation

I ränteaviseringarna som skickats ut till kunder under v. 28 meddelas att krediträntan på deras privatkonto har justerats. Detta har felaktigt skickats ut till kunder som saknar kredit.

Published:

Sms-bedrägerier

Just nu pågår bedrägeriförsök via sms med olika budskap som t ex att mottagaren har tagit ett lån, att lånet nu är utbetalt, att ett nytt BankID har laddats ner etc och med en uppmaning att ringa ett 08-nummer.

Published:

Utdelning av PiratenPriset

Som vanligt var det samling vid Piratenstatyn i backen ner mot hamnen när årets PiratenPris skulle delas ut på Kivik. Platsen ligger endast ett stenkast från Piratens och Toras gul-gröna villa.

Published:

Årets Karriärföretag 2024

Vi är väldigt glada och stolta över att för andra året i rad blivit utsedda till ett av Årets Karriärföretag! Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter och syftar till att förenkla för unga att hitta sin nästa…

Published:

Förenkla din vardag med Fortnox

Förenkla din vardag som företagare med bankkoppling till Fortnox. Då kan du automatisera bokföringen och koppla ihop ditt företagskonto med bokföringen. Kontakta din rådgivare eller vårt kundcenter så hjälper vi dig att komma igång!

Published:

Se några hållbarhetsinitiativ

Genom att vara en möjliggörare för små och stora projekt samt olika hållbarhetsinitiativ vill vi skapa förutsättningar för genomförande och för nya samarbeten. En liten idé eller tanke kan ge stora resultat. Genom att synliggöra olika hållbarhetsinitiativ kan dessa fångas upp av…

Published:

Bedrägeriförsöken tar inte semester

De fortsätter att öka i Skåne. Ett vanligt tillvägagångssätt är att bedragarna ringer dig och utger sig för att vara från din bank, en myndighet eller ett säkerhetsbolag.

Published:

Nyheter i internetbanken

Inom kort lanserar vi tre nyheter i internetbanken som vi hoppas kommer förbättra och underlätta din upplevelse – förvalt konto, e-faktura och betalningsarkiv. Alla tre nyheterna berör privatkunder och två av dem våra företagskunder.