Published:

BankID-nyheter

Nu kommer möjligheten att administrera ditt BankID i både mobil- och internetbanken och du kan därmed sköta alla dina BankID-ärenden på en och samma plats.

Published:

Lyssna på Ekonomikollen

Kanske missade gårdagens avsnitt av Ekonomikollen på Radio Active, där Ida och Tom pratade om bolån och vad som är bra att tänka på i samband med köp av ny bostad? I så fall har du chansen att ta igen det i efterhand.

Published:

Gamla internetbanken stängs 15 april

Den gamla internetbanken monteras ned och du hittar allt fler tjänster enbart i den nya. Vår gamla internetbank avvecklas och stängs helt den 15 april 2024, och vi ber därför alla våra kunder att snarast börja använda den nya internetbanken.

Published:

Ekonomikollen idag kl 16.00

Nytt avsnitt av Ekonomikollen sänds idag kl 16.00 på Radio Active då Ida och Tom pratar om bra saker att tänka på när du ska köpa bostad. Missa inte!

Published:

Vi lanserar 2023 års hållbarhetsrapport

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter banken att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden.

Published:

Gratis värdering

Med vår samarbetspartner Mäklarna Ekström & Co kan du boka en gratis värdering av din bostad. Kanske är du nyfiken, funderar på att köpa eller går i säljtankar. Förutom en gratis värdering så får du även en gåva till ett värde av 947 kr. Kolla bilden så får du en aning.

Published:

Bli svårlurad!

Det är lätt att bli svårlurad – och alla kan bli det. Du kan alltid avbryta ett telefonsamtal eller välja att inte svara på ett sms som känns konstigt. Kontakta din bank eller en närstående och berätta vad som hänt – sök hjälp och stöd hos någon du litar på.

Published:

Sparbanken Syd & Mäklarna Ekström

Med Sparbanken Syd som delägare kan Mäklarna Ekström erbjuda sina kunder en snabbare väg in. På samma sätt ger delägarskapet möjlighet till ett mervärde för bankens kunder. Att få ett lånelöfte kan ta olika lång tid i olika banker men delägarskapet skapar en enkelhet och…

Published:

Grattis YIF

Stort grattis till Ystads IF:s damlag som vann på bortaplan mot Alingsås i söndags och därmed avslutar grundserien i Damallsvenskan som seriesegrare.

Published:

Stiftelsen delar ut bidrag

Vår stiftelse och dess verksamhet möjliggör goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer.