Published:

Automatisera din bokföring

Nu kan du som företagskund koppla dina konton mot Fortnox. Förenkla din vardag genom att automatisera bokföringen så att du på ett smidigt sätt kan hantera alla betalningar som genomförts på bankkontot.

Published:

Fortnox för företag

Förenkla din vardag som företagare med bankkoppling till Fortnox. Då kan du automatisera bokföringen och koppla ihop ditt företagskonto med bokföringen.

Published:

Tack från Lunnarp

Nästan 5000 besökte Österlen Garden Show i helgen och många kom förbi vårt tält och pratade med oss, gissade fröpåsar och tävlade och fick med sig ett och annat gott råd från våra rådgivare på plats.

Published:

Telefonbedrägerier

Vi har blivit uppmärksammade om att bedragare ringer till personer och utger sig för att vara från BankID-support. Vi vill därför uppmärksamma att bedragare har manipulerat sitt telefonnummer för att se ut som vårt nummer till Kundcenter – med andra ord är det vårt växelnummer…

Published:

Österlen Garden Show

Som samarbetspartner till Österlen Garden Show är vi självklart på plats till helgen när mässan drar igång. Här kan du shoppa, få trädgårdstips, hitta inspiration i trädgårdar och lyssna på föreläsare.

Published:

Få koll på din bostadsaffär

Få koll på ditt bolån! Vad händer när vi vunnit budgivningen? Vem löser pantbreven? Frågorna är många när man ska köpa eller sälja en bostad, inte minst om det är första gången.

Published:

Lägg på luren

Lägg på luren, Logga inte in, Lämna aldrig ut personliga uppgifter. Tre tips som kan hjälpa dig att undvika bedrägerier! Visste du att du kan spärra ett konto för uttag? Vill du veta mer om vilka funktioner som finns i vår internetbank är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi…

Published:

Vi i femman

Klass 5 i Borrby skola är i detta nu, en av tre klasser i Sverige, som är på väg med bussen till Växjö för riksfinalen i ”Vi i femman” som går imorgon den 6 maj.

Published:

Matrundan Österlen

Matrundan Österlen hade sin årliga uppstartsträff på Kiviks Musteri och som huvudsponsor var vi självklart på plats tillsammans med ett 25-tal medlemmar.

Published:

Hej Nike Jutwreten

Du jobbar på Sparbanken Syd som är utsedd till ett Karriärföretag 2023. Berätta om ditt jobb! - Jag jobbar som rådgivare på vårt Kundcenter sedan förra hösten. I jobbet så svarar jag på inkommande samtal och meddelanden. Det kan handla om allt ifrån att man vill bli kund, ansöka…