Chris standing up holding his daughter Elva

Hjälp i livets olika skeden

Professionella jurister hjälper dig med frågor och avtal som t ex rör samboavtal, testamente såväl som hjälp för företagare.

Juridik

I vårt samarbete med Lexly kan vi erbjuda juridiska tjänster såväl online som på telefon. Gå via de olika länkarna nedan beroende på om du är privatperson eller företagare.

För privatpersoner

Ett avtal ger trygghet. Var förutseende och undvik onödiga tvister genom att ta hjälp av en professionell jurist. Vi samarbetar med Lexly som erbjuder juridiska tjänster online eller med jurist på telefon. Genom vårt samarbete får du en inledande kostnadsfri rådgivning tillsammans med en jurist och därefter 20% rabatt på samtliga avtal via telefon alternativt videosamtal. Önskar du en fysisk träff med jurist är rabatten upp till 10%. Är du privatperson så läs mer om Lexlyhär.

Juristerna har specialistkompetens inom juridiska områden som rör alla livets skeden som till exempel gåvobrev, samboavtal, äktenskapsförord, testamente, köpekontrakt, bouppteckning och arvskifte

För företagare

För dig som är företagare är det viktigt med rätt avtal så att du kan känna dig trygg och fokusera på affärerna. Några tillfällen när det kan behövas ett avtal är när du ska starta företag med andra eller anställa personal. För dig som är företagare, läs mer om Lexly här

Det finns en rad olika avtal man kan, och bör, skriva för att undvika onödiga tvister och oklarheter i framtiden.