Sommartider och nya öppettider i Borrby och Kivik

Vi håller sommarstängt några veckor på våra kontor i Borrby och Kivik. För dig med bankfack på något av dessa kontor är det extra viktigt att notera att du inte kan nå ditt bankfack under denna tid.

  • Vårt kontor i Borrby håller sommarstängt den 17 juli –13 augusti.
  • Vårt kontor i Kivik håller sommarstängt den 3 juli−30 juli.

När vi öppnar igen efter sommarveckorna har vi ändrat våra öppettider. Allt annat är precis som vanligt på kontoren.

De nya öppettiderna

Från den 31 juli har Kivik nya öppettider:
måndag 10.00−18.00, tisdag och onsdag 10.00−13.00

Från den 14 augusti har Borrby nya öppettider:
måndag och tisdag 10.00−13.00, torsdag 10.00−18.00

När vi har sommarstängt är du välkommen till något av våra kontor i Simrishamn, Tomelilla och Ystad, som har öppet som vanligt. Du kan även sköta dina bankärenden i mobil- och internetbanken, som har öppet alla dagar och dygnet runt.

Hör av dig till Kundcenter tel 0411-82 20 00 om du har frågor eller funderingar annars hittar du svar på en del frågor här nedan.

Frågor och svar

Varför stänger ni kontoren under sommarmånaderna när det bor som mest folk här?
Under sommarmånaderna är det betydligt lägre aktivitet på Borrby- och Kivikskontoren. För att kunna lösa det på bästa sätt med personella resurser, semesterscheman etc är det nödvändigt för oss att hålla stängt.
Vi servar endast våra egna kunder och även de tar semester. Turister som kommer till orterna tillhör oftast en annan bank och sköter sina bankärenden där.

Varför ändrar ni öppettiderna?
Antalet besök på kontoren har minskat mycket de senaste åren. Självklart går det fortfarande att boka tid för rådgivning i Borrby (mån, tis och tors) och Kivik (mån, tis, ons). De övriga dagarna går det att boka rådgivning i Simrishamn, då rådgivarna finns där de dagar det är stängt i Borrby och Kivik. I övrigt är allt sig likt på kontoren.

Hur ska jag göra som har ett bankfack?
Vi ber dig notera att vårt kontor i Borrby håller sommarstängt den 17 juli –13 augusti och vårt kontor i Kivik håller sommarstängt den 3 juli−30 juli. Under denna tid kan du inte nå ditt bankfack. Behöver du hjälp med dina bankärenden är du välkommen till något av våra kontor i Simrishamn, Tomelilla och Ystad, som har öppet som vanligt. Du kan även sköta dina bankärenden i mobil- och internetbanken, som har öppet alla dagar och dygnet runt.

Jag vill ta ut kontanter, hur gör jag då?
Det finns Bankomater i såväl Borrby som Kivik och de är belägna i samma hus som banklokalen. De är öppna dygnet runt.

Jag kan inte ta mig till något av era andra kontor, hur ska jag göra?
Behöver du hjälp med dina bankärenden är du välkommen att ringa vårt Kundcenter på tel 0411-82 20 00 som kan hjälpa dig. Du kan även sköta dina bankärenden i vår mobil- och internetbanken, som har öppet alla dagar och dygnet runt.