Chris standing up holding his daughter Elva

Är du en av dem?

Född på 90-talet och följer din dröm eller livssituation. Det handlar om dig som t ex är bloggare, enmanskonsulter, deltidsarbetande, föräldralediga och egenföretagare.

Är du med i Riskgruppen?

När de orangea kuverten börjar dimpa ner i brevlådorna påminns vi om hur våra dagar på ålderns höst kommer att se ut. För vissa kan det vara obehagligt, men lugn, det är aldrig för sent att förbättra framtiden.

90-talisterna i Riskgruppen

Pensionsmyndigheten har lanserat Riskgruppen, en lite annorlunda (och rolig) vinkling på yrkesgrupper och branscher som valt att arbeta och leva efter sina egna drömmar eller livssituation. Det handlar om bloggare, enmanskonsulter, deltidsarbetande, föräldralediga och egenföretagare.

Grupper som snabbt vuxit på arbetsmarknaden de senaste åren, speciellt då bland 90-talister. En generation som med all rätt ser pensionärslivet som något långt bort i fjärran. Men också en generation som med små uppoffringar har gott om tid på sig att göra framtiden bra mycket ljusare.

Nästa steg

Är du en av dem så ta en titt på www.pensionsmyndigheten.se/helapensionen. Vill du sedan få hjälp med att sätta fart på ditt pensionssparande så är det bara att fråga oss på Sparbanken Syd. Börja med att boka en rådgivning så får du råd!