Chris standing up holding his daughter Elva

En gåva med omtanke

Gåvan som kan växa med barnet. Fondogram och swishogram är de perfekta gåvorna och passar bra att ge till barn och barnbarn.

Fondogram och swishogram

Tycker du att det är svårt att komma på en bra gåva eller julklapp till barn och barnbarn? Då kan ett fondogram eller swishogram vara en bra lösning.

Fondogram

Med ett fondogram ger du bort ett sparande i fonder. Sparandet kan vara en engångssumma eller ett månadssparande. Den du vill spara till behöver ha ett öppnat fondkonto eller ISK-konto. Finns det inget öppnat konto behöver ett sådant öppnas först och vårdnadshavarna ska också godkänna att så sker. Välj gärna hållbara fonder för sparandet. Se alla fonder här. Välkommen in på något av våra kontor för att beställa ett fondogram. 

Swishogram   

Swishogram är ett fint kort som du kan använda som ett gåvobevis när du inte vill ge bort kontanter. Summan du vill skänka skriver du sedan i swishogramet och när det är dags swishar du enkelt beloppet. Skriv ut ditt swishogram (klicka här för att öppna länken), eller välj julversionen "I swish you a very merry christmas" eller så är du välkommen in på något av våra kontor för att hämta ett.

Våra kontor

Du hittar alla våra kontor här