Sparbanken Syds officiella sida på Facebook

Varmt välkommen till oss!

Här försöker vi svara så snabbt som möjligt på dina frågor, under kontorstid på vardagar. Skriv aldrig kontonummer, personnummer eller annan personlig information i dina inlägg, kontakta istället vårt Kundcenter tel 0411-82 20 82 eller skicka ett meddelande till oss via mobil- eller internetbanken.

Om du väljer att gilla sidan godkänner du också att ta emot våra inlägg i ditt eget flöde. Du kan när som helst välja att sluta gilla sidan eller dölja enskilda eller alla inlägg vi gör.

För din säkerhet

Tänk på att inte lämna ut personnummer, kontonummer, kortnummer, lösenord eller annan känslig information direkt på sidan. Vi kommer aldrig att be dig uppge privata uppgifter här på Facebook.

Har du frågor om dina personliga ärenden ber vi dig kontakta vårt Kundcenter på 0411-822000.

Allt du skriver på Facebook är öppen information och kan läsas av andra människor. Var därför observant på vad du skriver så att du inte avslöjar mer än vad du önskar.

Våra regler

Det är fritt att skriva dina frågor eller genom att skicka ett meddelande till oss men vi ber dig att hålla en trevlig och saklig ton samt respektera Facebooks regler. Vi kommer inte att tillåta personangrepp eller rasistiska, sexistiska eller nedvärderande inlägg eller inlägg som på annat sätt strider mot svensk lag, särskilt dataskyddsförordningen (GDPR). Detsamma gäller inlägg som gör reklam för tjänster eller produkter som inte tillhandahålls av Sparbanken Syd.

Vi ber dig också respektera andras inlägg och kommentarer. Den som bryter mot reglerna kommer att få sitt inlägg borttaget, blockeras från sidan och rapporteras till Facebook. Om du ser ett kränkande inlägg ber vi dig att rapportera det till oss.

Så behandlar vi personuppgifter