Sparbanken Syd ställer alltid upp för oss

Hej Anja Persson och Erik Nilsson, som tillsammans driver Gunnarshögs gård på Österlen. Berätta om Gunnarshög och vad ni gör.
Vi driver tillsammans verksamheten på Gunnarshögs gård, som också är Eriks föräldrahem. På gården jobbar vi med att odla, förädla, marknadsföra och sälja goda och hälsosamma produkter baserade på svensk raps- och linfrö. För att skapa en långsiktig hållbar verksamhet måste ekonomi, miljö och hållbarhet gå hand i hand och att jobba hållbart är en självklarhet. Då känns det bra att även vår bank drivs av dessa frågor.

Varför valde ni oss som bank?
Gården har funnits sedan 1897 och vi har varit kunder länge. Men när hela vårt livsverk brann ned till grunden 2004 så ringde vår bankkontakt direkt och frågade hur de kunde hjälpa till. Det gör att man orkar fortsätta och utan bankens hjälp hade det aldrig varit möjligt att komma tillbaka. Och då vet man att man har valt rätt bank!

På vilket sätt har banken kunnat skapa värde för er?
Sparbanken Syd ställer alltid upp för oss när vi behöver hjälp och det går snabbt från ord till handling även när marknadens förutsättningar ändrar sig. Vi har en bra och personlig relation med vår rådgivare och vi uppskattar närheten och de korta beslutsvägarna som kan vara helt avgörande för affären. Det är också tryggt att veta att vi får hjälp när vi behöver den och inte behöver vänta på besked.