Chris standing up holding his daughter Elva

Cecilia Palmblad

"När vi fick erbjudandet så var valet enkelt! Det var inte bara ett konkurrenskraftigt pris utan vi fick också en bra rådgivare."

Sparbanken Syd gjorde valet enkelt

Som säljare på Manpower är Cecilia Palmblad en del ute och nätverkar på olika träffar för att knyta nya kontakter som kan vara till nytta i arbetet. Det var på en sådan nätverksträff som hon stötte på Henrik Nilsson, sparbankschef på Sparbanken Syd.

- Jag och Henrik träffades på en nätverksträff och Henrik var en av dem som stod ut på ett positivt sätt. Vi pratade en del om olika yrken och rekryteringar och vart livet kan föra en. Jag berättade att jag och min familj skulle flytta och köpa en villa och då rekommenderade Henrik oss att titta närmare på Sparbanken Syd och se vad de hade att erbjuda.

Kort därefter blev Cecilia och hennes man kontaktade av en rådgivare från Sparbanken Syd.

Konkurrenskraftigt erbjudande

- Vi uppskattade den snabba förmedlingen och bokade ett möte ganska omgående. Där gick vi igenom vår vardagsekonomi och våra behov och vi fick en väldigt positiv kalkyl presenterad för oss. Betydligt bättre än vad vår befintliga bank och andra konkurrenter lyckades leva upp till.

- När vi fick erbjudandet så var valet enkelt! berättar Cecilia. Det var inte bara ett konkurrenskraftigt pris utan vi fick en bra kontaktperson och rådgivare. Och inte minst Henriks bemötande, han är verkligen en fantastisk ambassadör för banken. Jag har sedan rekommenderat honom och er vidare till andra bekanta.

Stortrivs i nya huset

Från första kontakten med banken till att husköpet gick i lås tog det en månad.

- Jag upplevde att Cecilia, vår rådgivare, var väldigt proaktiv och övertygande så vi gav henne i princip fria händer. Hon jobbade in det hon behövde på två dagar istället för vår tidigare bank, en affärsbank, som tagit flera veckor på sig och ändå inte kommit i mål.

- Nu har vi flyttat från Malmö till Skurup och stortrivs i vårt nya hus. Vi har kommit närmare naturen och är mycket ute och njuter av de fina områdena här omkring som Svaneholm och Häckeberga. Snart kommer barn nummer två och då känns det bra att vara på plats här i huset.  

- För oss är service och hängivenhet i bemötandet viktigt vid valet av bank. Vi är också tacksamma att ha ett fysiskt kontor att gå till och inte bara vara hänvisad till mailkontakt. I alla fall just nu i livet med stora frågor som husköp och föräldraledighet är det viktigt med en fysisk kontakt.