Ung och Student i Syd

Smarta lösningar för unga som vill ha kontroll över sin egen ekonomi.

Helt kostnadsfritt får du ta del av en rad olika banktjänster fram tills du fyller 22 år eller om du har din CSN-insättning på kontot.

Ung och Student i Syd

Ung i Syd-erbjudande

Ung i Syd är vårt erbjudande till barn och ungdomar. Fram till dess att du fyller 22 år får du kostnadsfritt tillgång till en rad olika banktjänster som vi samlat i vårt Ung i Syd-paket. Som förälder kan du öppna ett konto till ditt barn redan under det första året. Har du funderingar kring ditt barns sparande är du välkommen att kontakta oss.

Ung i Syd-paketet växer tillsammans med barnet. Efterhand som man som ung vill ta mer ansvar för sin ekonomi kan du som förmyndare bestämma när ditt barn är redo för t ex ett eget Bankkort Visa Online eller Swish Ung.  

Student i Syd-erbjudande

Du som fyllt 18 år och studerar vid universitet eller högskola kan ta del av vårt Studentpaket. Det är kostnadsfritt så länge det sker CSN-insättningar på ditt konto i Sparbanken Syd.

Som student gäller det att hitta smarta lösningar och med hjälp av våra digitala tjänster kan du hantera din vardagsekonomi på ett enkelt sätt. Som kund i banken kan du också ha möte med en rådgivare från Sparbanken Syd Digital via telefon - oavsett var du befinner dig.

Ung i Syd-erbjudande

Fram till dess att du fyller 22 år får du kostnadsfritt en rad olika banktjänster som vi samlat i vårt Ung i Syd-paket.  

Kom igång för omyndiga

Är du under 18 år, så ta med dig dina föräldrar till banken så hjälper vi dig. Om inte båda föräldrarna kan följa med till banken, går det bra att använda en skriftlig fullmakt. Fullmakten kan du skriva ut här eller hämta på något av våra kontor.

Allt detta ingår i ditt Ung i Syd-paket:
Från 18 år ingår även detta:

Skicka ett meddelande i internetbanken till oss eller kom in på något av våra kontor, så hjälper vi dig att lägga till de tjänster du önskar. Du hittar våra kontor här.

Ska du studera?

Skaffa vårt Student i Syd-paket – det är kostnadsfritt så länge du har CSN-insättningar på kontot. Läs mer här på sidan.

Pris
Ung i Syd 0 kr
Student i Syd-erbjudande

Vårt Student i Syd-erbjudande passar dig som studerar. Paketet är helt kostnadsfritt så länge du har CSN-insättning på kontot.  

Allt detta ingår i ditt Student i Syd-paket:
Kom igång

För att skaffa ett Studentpaket, kan du lämna din intresseanmälan här, skicka ett meddelande i internetbanken eller besöka ett av våra kontor. Du hittar våra kontor här.

Pris
Student i Syd 0 kr