Vill du ha rådgivning hemma?

Ett nätmöte är som ett vanligt rådgivningsmöte och du kan träffa din rådgivaren där det passar dig bäst.

Nätmöte

Rådgivning hemma – med nätmöte

Vill du träffa en rådgivare, men har svårt att komma till ett bankkontor under dagen? Vi erbjuder dig rådgivning hemifrån, från jobbet eller var du än befinner dig. Mötet hålls antingen via din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Det är bekvämt, enkelt och kräver inga tekniska specialkunskaper. Väljer du att koppla upp dig till nätmöte via mobiltelefon behöver du ladda ner appen Webex Meet. För både din och vår säkerhets skull sker nätmöten självklart alltid via en s k säker anslutning.

Vad är ett nätmöte?

Ett nätmöte är som ett vanligt rådgivningsmöte, men istället för att träffas på bankkontoret kan du träffa rådgivaren där det passar dig bäst. Vid ett nätmöte går du och rådgivaren igenom din ekonomiska situation, dina behov och önskningar och mål med ditt sparande. Rådgivaren kan dela sin datorskärm med dig, för att visa bilder och annan information som du behöver se.

Vad du behöver för ett lyckat nätmöte
  • En dator, surfplatta eller mobiltelefon.
  • En bra internetförbindelse – du ska minst kunna titta på video på nätet.
  • Förbered dig gärna inför mötet för att det ska bli så bra som möjligt.
Boka nätmöte

Du kan boka ett nätmöte genom att lägga ett meddelande i internetbanken eller mobilbanken eller kontakta vårt Kundcenter på telefon 0411-82 20 00.

När du har bokat ett nätmöte får du en inbjudan som du hittar i din gamla internetbank under Brevlåda-Nätmöten eller i din gamla mobilbank under menypunkten Kontakt. Du kommer också att få en Kom igång-guide med en steg-för-steg-beskrivning hur du går tillväga för att komma igång med mötet. Välkommen!