Tävla i vår digitala tipsrunda och vinn en familjehelg på Astrid Lindgrens Värld!

Vi jobbar för en god ekonomihälsa

Som självständig sparbank är det en självklarhet för oss att jobba för en hållbar livsstil som är bra för personen, plånboken och planeten. Det har vi gjort sedan vi startade för ca 200 år sedan och det tänker vi så klart fortsätta med. Här kan du läsa mer och få ett bra recept på en god ekonomihälsa.

Eftersom vi inte har några aktieägare som kräver utdelning kan vi istället låta pengar gå tillbaka till samhället omkring oss och skapa glädje och nytta för oss alla. Bra va?

Tävla och vinn

Har du koll på dina pengar? Vi jobbar för en god ekonomihälsa och vill göra det enkelt och roligt med privatekonomi. Testa dina kunskaper i vår tipsrunda och få chans att vinna en helg för familjen på Astrid Lindgrens Värld*! Glöm inte att ta med mobilen på tipsrundan!

 1. Ladda ner appen Tipsrundan på din smartphone. AppStore  GooglePlay

 2. Öppna appen och scanna QR-koden som finns på vår skylt på en av de tre orterna.
  Malmö - Slottsträdgårdens kafé.
  Kristianstad - Sotnosen.
  Simrishamn - Hamnens Glassbar.

 3. Skriv in din mejladress** som användarnamn, följ sedan den digitala tipsrundan i din mobil. Appen är GPS-baserad så du kommer att få upp en karta i din mobil där de olika frågorna är digitalt utplacerade. Tryck på de numrerade nålarna i tur och ordning för att se riktningen till nästa fråga.

 4. Svara på alla tipsfrågor och motiveringsfrågan och du är i mål och är med i tävlingen. Du kan endast vara med och tävla en gång. Vinnare meddelas på mejl den 21 juli.

 5. När du är klar med tipsrundan bjuder vi på en glass om det är öppet på stället där du startade. Visa bara upp din mobil i kassan där du startade. En glass per tävlingsdeltagare.

*Vinsten är ett presentkort som gäller i ett år.

**Vi behöver din mejladress för att kunna kontakta dig om du är en av vinnarna. Vi följer GDPR och kommer endast att använda dina kontaktuppgifter för att kontakta dig vid eventuell vinst. Du behöver inte vara kund i banken men du är alltid välkommen att testa oss!  

Priser

1:a pris Ett presentkort på en helg på Astrid Lindgrens Värld, inträde lördag och söndag för två vuxna och upp till tre barn, samt en övernattning (inkl. frukost och lakan) för hela familjen (värde ca 6400 kr).

2:a-5:e pris 4 st biobiljetter till familjen (värde ca 540 kr). 

Stort lycka till!

Deltagande i tävlingen är de som har scannat QR-koden i appen Tipsrundan, skapat ett användarnamn och svarat på alla frågor.

Vinnaren av första priset i tävlingen är den deltagare som har svarat rätt på alla frågor och har den bästa motiveringen.

Det utses en vinnare av första priset som vinner ett presentkort på en helg på Astrid Lindgrens Värld. Presentkortet är giltigt ett år. Inträde lördag och söndag för två vuxna och upp till tre barn, samt en övernattning (inkl. frukost och lakan) till ett totalt värde av ca 6 200kr för hela familjen.

2:a-5:e pris är 4 st biobiljetter till familjen (värde ca 540 kr).

Tävlingen startar den 20 juni och avslutas den 19 juli.

Vi reserverar oss för teknik- och app-problem som är relaterade till appen.

Vinsten kan ej bytas mot utbetalning på annat sätt eller annan vara/tjänst.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna utses av en jury bestående av Emma Lefdal och Anna Stèen båda från Sparbanken Syd, eller de som dessa sätter i sitt ställe. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnarna kontaktas via e-post av Sparbanken Syd senast en vecka efter att tävlingen har avslutats. Vinnarna presenteras med namn på Facebook, hemsida eller i de kanaler som Sparbanken Syd finner lämpligt. Vinnarna medger att sådan publicering av deras uppgifter sker på detta vis.

Personuppgifter som den tävlande lämnar i tävlingen kommer att behandlas av Sparbanken Syd i den utsträckning som behövs för att administrera tävlingen.

Anställda hos Sparbanken Syd samt anhöriga till dessa har inte rätt att delta i tävlingen.

Arrangör av tävlingen är Sparbanken Syd, Box 252, 271 25 Ystad.

Vid frågor kring tävlingen kan du maila: marknad@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se

Sparbanken Syd (org. nr. 548000-7425) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar för att kunna medverka i tävlingen. Lämnade personuppgifter används för att administrera din medverkan i tävlingen och behandlas endast under den tid tävlingen varar. Vid ytterligare frågor om hur dina personuppgifter behandlas, kontakta Sparbanken Syd (dataskydd@sparbankensyd.se).