Till vårt Hylliekontor söker vi nu en privatrådgivare

Kontoret i Hyllie öppnade 2009 och har sedan dess haft en hög tillväxttakt och idag är det 17 medarbetare på kontoret. Det är ett komplett rådgivningskontor som vänder sig mot såväl privat- som företagsmarknaden och det finns även specialistkompetens i form av förmögenhets- & försäkringsrådgivare samt familjerättsjurist.

Vi är ett lokalt alternativ till storbankerna och vi tror att det är i den personliga relationen man skapar nöjda och lojala kunder. Du kommer till en bank med högt i tak och korta beslutsvägar där du kommer att få en viktig roll i kontorets fortsatta tillväxt.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din roll

Som Privatrådgivare är din roll att göra affärer med våra privatkunder. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder. I dina arbetsuppgifter ingår arbete med både kredit- och sparandesidan och du jobbar med att utveckla kundens hela affär. Tillsammans med dina kollegor samverkar du regelbundet med specialister och samarbetspartners. Att arbeta aktivt med nykundsbearbetning av en mycket intressant och expansiv privatmarknad blir en stor del av ditt arbete.

Din bakgrund

I första hand söker vi dig som har minst fem års erfarenhet som privatrådgivare och som brinner för att göra affärer. Som person är du säljinriktad, noggrann, självgående och har initiativförmåga. Det är också viktigt att du är serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. Swedseclicens är nödvändig.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att ringa Chef Privat Therese Arwefjäll 040-37 40 04, eller HR Camilla Stridh, 0411-82 22 75. Kontaktperson för Finansförbundet är Richelle Cruz 040-37 40 24 och för SACO Ingela Berven 0411-82 22 23. 

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ansokningar@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se senast den 28 juli 2017. Märk ansökan med ”Privatrådgivare Hyllie” 

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är den enda helt självständiga sparbanken i Sverige vilket innebär att vi är fria att själva sätta samman vårt produkt- och tjänsteutbud till skillnad från storbankerna som helst säljer sina egna produkter.

Istället har vi fokus helt på våra kunders bästa och kan därför välja produkter och tjänster från en rad olika samarbetspartners för att hitta den lösning som är bäst för dem.

Som äkta sparbank har vi inga aktieägare som kräver vinstmaximeringar och utdelningar. Istället drivs vi sedan snart 200 år tillbaka av tanken att vår vinst istället ska användas till att utveckla tjänster som skapar värde för våra kunder och att förverkliga goda idéer som bidrar till tillväxten i vårt samhälle. Banken har ca 160 anställda och en affärsvolym på drygt 30 miljarder SEK.