Privatrådgivare till både Malmö och Ystad

Har du ett brinnande intresse för försäljning och rådgivning och har ett personligt bemötande i världsklass?
Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en intressant position som privatrådgivare där du har en viktig roll för våra kunder. Du får möjlighet att arbeta självständigt gentemot kund, samtidigt som du är en del av ett team av privatrådgivare på kontoret. Du samarbetar kontinuerligt med företagsrådgivare, försäkringsrådgivare och jurister för att hitta de bästa lösningarna för kunden.

I Sparbanken Syd är våra kärnvärden engagemang och resultatfokus. Vår företagskultur genomsyras av samarbete, goda relationer och korta beslutsvägar.

Vilket ansvar har du?

Som Privatrådgivare arbetar du med att hitta enkla lösningar som hjälper våra kunder att förverkliga sina goda idéer. Du får möjlighet att arbetar självständigt med bokade rådgivningsmöten och genom uppsökande verksamhet. Du träffar våra kunder och ger dem råd inom betala, spara, försäkra och låna och du jobbar med att utveckla kundens hela affär. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder.

Vem är du?

För att lyckas med utmaningarna i rollen ser vi att du har ett stort engagemang för försäljning med kundens behov i fokus och du kan leva upp till vårt motto att ha ett kundbemötande i världsklass. Du har en affärsmässighet i ditt sätt att arbeta och tydligt resultatfokus i det du gör. Du är noggrann och ansvarstagande samt har initiativförmåga. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för din kontinuerliga utveckling av kompetenser eller arbetssätt och bidrar till teamets utveckling. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga med kollegor, både på kontoret och i banken i övrigt.

Vad har du med dig?
  • Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom ekonomi eller finans.
  • Flerårig erfarenhet av rådgivning och kreditgivning inom bank och finans.
  • Du har Swedseclicens.  
Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att ringa Chef Privat Ystad Christina Malmström 0411-82 22 52, Chef Privat Malmö Monica Jönsson 040-37 40 22 eller HR Camilla Stridh, 0411-82 22 75. Kontaktperson för Finansförbundet är Ulrika Bengtsson, 0414-82 23 18 och för SACO Ingela Berven 0411-82 22 23.   Välkommen med din ansökan till ansokningar@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se