Har du ett brinnande intresse för försäljning, rådgivning och har ett digitalt arbetssätt?

Sparbanken Syd Digital söker Privatrådgivare

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder en intressant position som privatrådgivare på vårt digitala kontor i Malmö. På vårt digitala kontor möter vi kunder som föredrar service och rådgivning via telefon eller dator där vi erbjuder samma professionella service som på våra övriga kontor. Du får möjlighet att arbeta självständigt gentemot kund, samtidigt som du är en del av ett team av rådgivare på kontoret och samarbetar med övriga kolleger i banken.

Sparbanken Syd är en unik självständig bank och vi använder vår vinst till att utveckla tjänster som skapar värde för våra kunder och för att förverkliga goda idéer som bidrar till tillväxten i vårt samhälle. I Sparbanken Syd lever vi våra kärnvärden engagemang och resultatfokus och vår företagskultur genomsyras av samarbete, goda relationer och korta beslutsvägar.

Vilket ansvar har du?

Som Privatrådgivare arbetar du med att hitta enkla lösningar som hjälper våra kunder att förverkliga sina goda idéer. Du får möjlighet att arbeta självständigt med bokade rådgivningsmöten och genom uppsökande verksamhet. Du träffar våra kunder genom de digitala kanalerna o/e per telefon och ger dem råd inom betala, spara, försäkra och låna och du jobbar med att utveckla kundens hela affär. Du arbetar affärsmässigt och proaktivt för att skapa resultat, lönsamhet och nöjda kunder.

Vem är du?

För att lyckas med utmaningarna i rollen ser vi att du har ett stort engagemang för försäljning med kundens behov i fokus och du kan leva upp till vårt motto att ha ett kundbemötande i världsklass. Du har en affärsmässighet i ditt sätt att arbeta och tydligt resultatfokus i det du gör. Du är noggrann och ansvarstagande samt har initiativförmåga. Du har ett digitalt arbetssätt och är en drivkraft i att utveckla den digitala rådgivningen ytterligare. För att trivas i rollen är det viktigt att du tar ansvar för din kontinuerliga utveckling av kompetenser eller arbetssätt och bidrar till teamets utveckling. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga med kollegor, både på kontoret och i banken i övrigt.

Vad har du med dig?
  • Du har utbildning på högskolenivå eller motsvarande inom ekonomi eller finans.
  • Flerårig erfarenhet av rådgivning och kreditgivning inom bank och finans.
  • Du har Swedseclicens och det är mycket meriterande om du har bolånelicens.
  • God arbetsvana och hög förmåga inom digitala verktyg
Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att ringa Chef Syd Digital Karin Strängby 040-37 40 72 eller HR Camilla Stridh, 0411-82 22 75. Kontaktperson för Finansförbundet är Ulrika Bengtsson, 0414-82 23 18 och för SACO Ingela Berven 0411-82 22 23.

Välkommen med din ansökan till ansokningar@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se