Vi söker Kundtjänstrådgivare till vårt kontor i Malmö Hyllie

Som medarbetare på Sparbanken Syds Hylliekontor kommer du att jobba i en grupp med sjutton medarbetare inklusive chefer. Du kommer till ett företag med högt i tak och korta beslutsvägar och på kontoret i Hyllie är det ett härligt gäng.

Tjänsten är tillsvidare på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Din roll

Som Kundtjänstrådgivare arbetar du med alla kunders obokade kundmöten. I det arbetet ingår att täcka kunders behov av vardagsservice och att identifiera kundbehov. Du arbetar aktivt med egen kundbearbetning och försäljning men är också ett stöd till dina kollegor. Du jobbar också med att identifiera kundbehov för inbokning hos annan yrkesroll. I din roll ingår även att jobba fram en struktur för det dagliga praktiska arbetet på kontoret.

Din bakgrund

I första hand söker vi dig som har något eller några års erfarenhet som kundtjänstrådgivare. Som person är du säljinriktad, noggrann, ansvarstagande och har initiativförmåga. Det är viktigt att du är serviceinriktad och sätter kundens behov i fokus. I denna roll är Swedseclicens ett krav. Har du inte licensen idag ges du möjlighet att läsa in den när du tillträtt tjänsten.

Vill du veta mer?

Har du frågor är du välkommen att ringa Chef Privat Therese Arwefjäll 040-37 40 04, eller Personalhandläggare Camilla Stridh, 0411-82 22 75. Kontaktperson för Finansförbundet är Fia Göth 040-37 40 03 och för SACO Ingela Berven 0411-82 22 23.

Ansökan

Välkommen med din ansökan till ansokningar@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se senast den 31 maj 2017. Märk ansökan med ”Kundtjänstrådgivare Hyllie” 

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är den enda helt självständiga sparbanken i Sverige vilket innebär att vi är fria att själva sätta samman vårt produkt- och tjänsteutbud till skillnad från storbankerna som helst säljer sina egna produkter.

Istället har vi fokus helt på våra kunders bästa och kan därför välja produkter och tjänster från en rad olika samarbetspartners för att hitta den lösning som är bäst för dem.

Som äkta sparbank har vi inga aktieägare som kräver vinstmaximeringar och utdelningar. Istället drivs vi sedan snart 200 år tillbaka av tanken att vår vinst istället ska användas till att utveckla tjänster som skapar värde för våra kunder och att förverkliga goda idéer som bidrar till tillväxten i vårt samhälle. Banken har ca 160 anställda och en affärsvolym på drygt 30 miljarder SEK.