Nyheter

Published:

Utdelning av PiratenPriset

Traditionsenligt delades PiratenPriset ut den 11 juli vid en ceremoni anordnad av Piratensällskapet bredvid Piratenstatyn på Kivik. Årets pristagare Kalle Lind ta emot den stora gula presentchecken på 150 000 kr av vår vd Henrietta Hansson.

Published:

Information om ränteläget

I slutet av juni (den 30 juni 2022) höjde Riksbanken styrräntan med 50 punkter - från 0,25 till 0,75. Det är den största höjningen på 22 år. Mer är att vänta när ränteprognosen skruvas upp för de kommande kvartalen. Detta sker under september 2022.

Published:

Räntan och bostadsmarknaden

I förra veckan höjde Riksbanken styrräntan med 0,5 procentenheter till 0,75 procent. Hur detta påverkar bostadsmarknaden har vi sammanställt en handfull frågor med svar för.

Published:

Sommartider på kontoren

Kontoret i Kivik håller sommarstängt den 4 juli –31 juli och kontoret i Borrby håller sommarstängt den 18 juli –12 augusti.

Published:

Vi har stolta medarbetare

Med en svarsfrekvens på över 90% i pulsmätningarna under de senaste 3 åren, kan Sparbanken Syd konstatera att medarbetarna vill vara med och vara delaktiga i hur man mår och presterar bättre på jobbet. Om man dessutom tittar på resultatet av mätningarna så ser man att det jobbas…

Published:

Varning för bedrägeriförsök!

BankID är en värdehandling. Det är viktigt att du aldrig ger någon annan person tillgång till ditt BankID som är din personliga värdehandling.

Published:

PiratenPriset till Kalle Lind

Strax efter kl 12 klev pristagaren ut från gamla pumphuset i Vollsjö, Fritiof Nilsson Piratens födelseort. "Diversearbetare i kulturbranschen", så brukar radioprataren, författaren och förläggaren Kalle Lind titulera sig själv.

Published:

Senaste inom spara & placera

Ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev Marknadsinsikt är nu ute.

Published:

Stiftelsen delar ut bidrag

Vår stiftelse ska genom sin verksamhet möjliggöra goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer.

Published:

Medarbetarmätning visar guld

Med en svarsfrekvens på drygt 90% i Sparbanken Syds senaste medarbetarmätning kan vi konstatera att anställda i vår organisation vill vara med att bidra till en ännu bättre jobbvardag, vilket är oerhört glädjande.

Arkiv