Published:

Stiftelsen delade ut 800.000 kronor

På tisdagskvällen var det dags för höstens stiftelseutdelning i Sparbanken Syd. Närmare 800.000 kronor delades ut till lokala organisationer som alla jobbar för att förverkliga goda idéer.

Published:

Vi öppnar nytt kontor i Kristianstad!

Sparbanken Syd fortsätter sin expansion och öppnar sitt nionde kontor, denna gång i centrala Kristianstad vid Lilla Torg med invigning våren 2018.

Published:

Gamla mobiler och Mobilbanken

Den 1 december så uppdaterar vår IT-leverantör säkerhetscertifikaten i Mobilbanks-appen. Det nya certifikatet kräver att användaren har version 6.7.0 av Mobilbanken eller nyare (den senaste heter 6.8.0).

Published:

Vill du arbeta med oss?

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för såväl nuvarande anställda som potentiella. Kanske är du en av dem? Förutom att du har en adekvat utbildning vill vi att du känner stort intresse för vårt samhälle och de människor som lever här. Välkommen med din ansökan!

Published:

Ny version av Mobilbanken släppt

En ny version av Mobilbanken har släppts med flera nyheter. När du har laddat hem den nya versionen av appen kommer följande nyheter att vara tillgängliga:

Published:

Rabatt på Äventyret Aladdin

Sparbanken Syd är stolt samarbetspartner till Äventyret Aladdin och kan erbjuda alla våra kunder möjlighet att gå till barnpris! Äventyret Aladdin är en komisk äventyrsmusikal för hela familjen med skådespelare från den svenska artisteliten, en stor ensemble, spektakulär...

Published:

Utdelning av Stiftelsen

Vi säger stort grattis till alla bidragstagare som fick beviljade bidrag vid vår Stiftelses senaste styrelsemöte.

Published:

VIKTIG INFO om bedrägeriförsök

Det förekommer just nu bedrägeriförsök där man ger sken av att man ringer från polisen eller banken. I samtalet försöker bedragare få kunderna att logga in på sitt bankkonto med sitt Bank-ID.

Published:

Vårt kulturpris går till Scen Österlen

Scen Österlen har sedan starten 1999 engagerat över 1000 barn och ungdomar i över 500 föreställningar som setts av tiotusentals besökare. Varje år sätts ett antal teater- och musikaluppsättningar upp och årets föreställningar Footloose och American Idiot har varit stora succéer.

Arkiv