Published:

Borrby stängt den 31/10

Eon har låtit meddela att de har ett planerat strömavbrott tisdagen den 31 oktober vilket drabbar vårt Borrbykontor som kommer att hålla stängt under dagen.

Published:

Vårt kulturpris går till Scen Österlen

Scen Österlen har sedan starten 1999 engagerat över 1000 barn och ungdomar i över 500 föreställningar som setts av tiotusentals besökare. Varje år sätts ett antal teater- och musikaluppsättningar upp och årets föreställningar Footloose och American Idiot har varit stora succéer.

Published:

Välkommen till Investeradagen!

Den 18 oktober arrangerar Sparbanken Syd en inspirationskväll på Ystads teater kring privatekonomi. Investeradagen handlar om att investera i dig själv, din tid och din ekonomi. Med föreläsare i världsklass och flera leverantörer på plats utlovar vi en spännande kväll. Antalet...

Published:

Föreläsningar om delningsekonomi

I höst arrangerar vi en gemensam en föreläsningsserie kring delningsekonomi och dess möjligheter, allt från hur vi bygger framtidens städer till hur du som privatperson kan ta del av delandets fördelare och samtidigt bidra till en bättre framtid.

Published:

Ansök hos Stiftelsen hela oktober

Stiftelsen tar emot ansökningar inom alla områden såsom Hållbar Tillväxt och Utveckling, Skolprojekt och Universitets- och högskolestipendier. Sista ansökningsdag är den 31 oktober.

Published:

Bidrag ur Hilding Petersons fond

Enligt köpman Hilding Petersons testamente ska del av avkastningen från en av honom instiftad fond årligen utdelas till ”sjuka, inom Ystad boende personer, över 60 år som äro i behov av ekonomisk hjälp.”

Published:

Vinnarna på Äpplemarknaden

Äpplemarknaden i Kivik hade 30-års jubileum 23-24/9 och lockar under de kommande veckorna ca 50 000 besökare. Vi var självklart med och deltog i Österlens största event för årstiden. Det var ett stort intresse och vi lockade många besökare till vårt tält där vi också körde en...

Published:

Vill du arbeta med oss?

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för såväl nuvarande anställda som potentiella. Kanske är du en av dem? Förutom att du har en adekvat utbildning vill vi att du känner stort intresse för vårt samhälle och de människor som lever här. Välkommen med din ansökan!

Published:

Senaste numret av MarknadsInsikt

Nu har det kommit ut ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev MarknadsInsikt. Är du prenumerant kommer det smidigt i din mailbox men annars kan du enkelt skriva upp dig så att du inte går miste om något nummer i framtiden.

Published:

Bankens resultat förbättras!

Delårsbokslutet för första halvåret 2017 visar på en resultatförbättring genom sänkta kostnader och ett förbättrat ränte- och provisionsnetto.

Arkiv