Nyheter

Published:

Svenskarnas Ekonomihälsa sviktar

– Var fjärde känner oro, ångest och frustration vid tanken på sin privatekonomi

Published:

Öppettider midsommar

Öppettider midsommar

Dagen innan midsommarafton, dvs torsdagen den 20 juni, har våra kontor öppet till kl 15.00. Telefonbanken har öppet till kl 17.30. Internetbanken och mobilbanken har som alltid öppet alla dagar dygnet runt.

Glad midsommar!

Published:

Sommarens stiftelseutdelning

Igår var vi ca 40 personer på plats i våra lokaler i Ystad för vår stiftelseutdelning.

Published:

Stiftelsen delar ut drygt 400.000 kr

Vår stiftelse har till uppgift att förverkliga goda idéer tillsammans med förenings- och näringslivet där vi verkar så att vi tillsammans kan skapa en hållbar tillväxt. För oss och för kommande generationer.

Published:

Fredrik Backman får Piratenpriset

Stort grattis säger vi till Fredrik Backman som fick ta emot blommor och hyllningar vid det traditionsenliga tillkännagivandet av Piratenpriset idag vid Pumphuset i Vollsjö.

Published:

Senaste numret av MarknadsInsikt

Läs senaste numret av MarknadsInsikt och är du inte prenumerant kan du skriva upp dig här.

Published:

…och den ljusnande framtid är vår!

Slutet av maj och hela juni är för många en enda lång fest. Vissa gifter sig i hänryckningens tid, som kallas pingsten efter dikten ”Nattvardsbarnen” som Esaias Tegnér skrev redan 1820.

Published:

Senaste statistiken från mäklarna

Enligt färska siffror från Svensk Mäklarstatistik (april 2019) så är prisutvecklingen på både bostadsrätter och villor bra mycket positivare härnere.

Published:

Biljetter till Barnens Dag

Sparbanken Syd är stolt sponsor till Barnens Dag som gästar Tosselilla den 1-2 juni. Du som är kund och har ett av våra bankkort är varmt välkommen in på något av våra kontor för att köpa biljetter till kraftigt reducerat pris den 3-31 maj (80 kr istf 240 kr).

Published:

Årets Tillväxtdag

Igår kväll gick Sparbanken Syds Tillväxtdag av stapeln på Ystad Saltsjöbad. Tillväxtdagen som firar 15 års jubileum anordnas årligen av Sparbanken Syds Stiftelse, vars syfte är att möjliggöra satsningar som stimulerar samhällsengagemang samt skapar hållbar tillväxt och...

Arkiv