Nyheter

Published:

Ny version av Swish ute!

 

Ny version av Swish ute!

Uppdatera Swish-appen till 4.0

I den senaste versionen av appen har Swish sett till att den är bättre än någonsin – bland annat har de uppdaterat designen och förbättrat flera funktioner. Uppdateringen kommer att ske stegvis för Android och iOS,...

Published:

Nu startar Det Goda Livet!

Går det att leva hållbart och minska sin miljöpåverkan och samtidigt ha ett gott liv? Det är vad fem familjer i Ludvigsborg i Hörby kommun ska ta reda på under sitt deltagande i pilotprojektet ”Det Goda Livet”.

Published:

Ändringar i avtalsservitut

Använder du vatten, avlopp, väg eller brygga som inte ligger på din egen tomt?

Published:

The Bridge Interview #4

Som hållbar sparbank driver vi hållbarhetsfrågor på många olika plan. Vi vill därför välkomna dig till The Bridge Interview #4 på Studio i Malmö tisdagen den 2/10 kl 08.00.

Published:

Äppelmarknaden i Kivik

Äppelmarknaden i Kivik pågår 29-30 september då det sedvanligt bjuds på äppelfest i alla dess former och den stora äppeltavlan av Emma Karp avtäcks.

Published:

Bidrag ur Hilding Petersons fond

Enligt köpman Hilding Petersons testamente ska del av avkastningen från en av honom instiftad fond årligen utdelas till ”sjuka, inom Ystad boende personer, över 60 år som äro i behov av ekonomisk hjälp.”

Published:

IBAN, BIC och Swift

 

 

Published:

Information om våra serviceboxar

Den 1 oktober 2018 kommer serviceboxarna i Borrby, Kivik, Gärsnäs, Hammenhög och Brösarp att stängas, då antalet deponeringar successivt minskat och idag är få till antalet. Sista dag för deponering är den 30/9.

Published:

Sparbanken Syds delårsrapport

PRESSMEDDELANDE.

Vår delårsrapport för första halvåret 2018 visar på fortsatt utveckling för Sparbanken Syd, där tillväxtmål och resultat följer plan. Affärsvolymen ökade med 2 % under första halvåret, rörelseresultatet uppgick till 10 Mkr och vår finansiella ställning är fortsatt...

Published:

Projekt för hållbara familjer

Att vara med i olika projekt som stödjer hållbarhet är en självklarhet för en hållbar sparbank. Sparbanken Syd är med i det nystartade projektet Det goda livet tillsammans med Hållbar Utveckling Skåne, Region Skåne, Hörby kommun och Länsstyrelsen i Skåne.

Arkiv