Nyheter

Published:

Viktiga datum inför årsskiftet

Ibland är det extra viktigt att hålla koll på vilket datum det är. Pepparkaksbak kan vara en sådan sak som behöver vara klart i tid. Andra viktiga datum hittar du här nedan när du ska göra bankärenden inför årsskiftet.

Published:

Korttransaktioner rättade

Det tekniska problem med transaktioner som blivit bokförda flera gånger ska nu vara löst.

Published:

Almanacka 2019

Nu finns vår almanacka för avhämtning på våra kontor.

Published:

Nyhet i utgivning Mobilt BankID

Gemensamt med alla andra Banker i BankID-samarbetet lanseras ”Utgivning med QR-kod” den 12 november. Från det datumet kommer all utgivning av nytt Mobilt BankID att ske genom att du ska kunna läsa av en QR-kod med din BankID-app istället för att använda en sifferkod vid...

Published:

Sparbanken Syd på turné

Se hela turnéplanen här.

Published:

Rädda maten Skåne

Skånes landshövding Anneli Hultén bjuder in till startkonferens för utmaningen ”Rädda maten Skåne”. Vi är medarrangör då det här är en av de hjärtefrågor vi driver.

Published:

Träff med Ikeas CEO Jesper Brodin

Kom till Studio i Malmö den 16/11 och lyssna på Ikeas CEO Jesper Brodin. Han berättar om hur de ska ställa om till en cirkulär affärsmodell och hur Ikea lovar att vara klimatpositiva till år 2030.

Published:

Kulturpriset 2018 till ÖSKG

För fjärde året i rad delar Sparbanken Syds stiftelse ut sitt kulturpris till en organisation som gjort något utmärkande för att främja kulturlivet. Pristagaren utses av stiftelsens styrelse.

Published:

Ny version av Swish ute!

I den senaste versionen av appen har Swish sett till att den är bättre än någonsin – bland annat har de uppdaterat designen och förbättrat flera funktioner.

Published:

Nu startar Det Goda Livet!

Går det att leva hållbart och minska sin miljöpåverkan och samtidigt ha ett gott liv? Det är vad fem familjer i Ludvigsborg i Hörby kommun ska ta reda på under sitt deltagande i pilotprojektet ”Det Goda Livet”.

Arkiv