Published:

Grattis till vinnarna på Tillväxtdagen!

Grattis till vinnarna på Tillväxtdagen!

Published:

Utflykt till Stenshuvud med klassen?

Under hela april tar vår stiftelse emot ansökningar inom alla områden och ett av dessa är Skolprojekt. Nytt för i år är att där kan skolklasser ansöka om en naturutflykt till Stenshuvuds nationalpark för årskurs 3.

Published:

Ansök från Stiftelsen hela april

Stiftelsen tar emot ansökningar inom alla områden såsom Hållbar Tillväxt och Utveckling, Skolprojekt och Universitets- och högskolestipendier. Sista ansökningsdag är den 30 april.

Published:

Bluffmail från Swish

Just nu cirkulerar bluffmejl från en aktör som utger sig för att vara Swish kundtjänst. I dessa mejl uppmanas användare att ge ut uppgifter och registrera sig för att mottaga utbetalning av pengar.

Published:

Ny betaltjänstlag den 1 maj

Betaltjänstlagen uppdateras i enlighet med EU:s direktiv om betaltjänster (PSD2) och slås ihop med Lagen om obehöriga transaktioner med betalningsinstrument.

Published:

Digitala utskick i Internetbanken

Från och med den 29 mars går vi över till digitala utskick av värdepapperstransaktioner och det innebär att alla utskick av notor, kontoutdrag och årsbesked kommer att gå via Internetbankens Brevlåda.

Published:

Ny sparbankschef Kristianstad

Vi hälsar Fredrik Kristiansson välkommen som sparbankschef till vårt nya kontor i Kristianstad! Fredrik kommer närmast från revisionsföretaget Grant Thornton och ser det som en stor utmaning att få ta rollen som sparbankschef.

Published:

Läs vår hållbarhetsredovisning!

Med utgångspunkt i en hållbar privatekonomi har vi som sparbank en unik möjlighet att inspirera till en hållbar livsstil genom att belysa möjligheter och främja lösningar i vardagen som får positiv påverkan både för människors plånbok och för vår miljö.

Published:

Låna av oss och var rädd om miljön!

Det finns många sätt att vara miljövän och försöka leva lite mer hållbart. Varje dag påminns vi om vad som håller på att hända och tillsammans måste vi göra något konkret åt klimatet.

Published:

Testa våra kalkylatorer

Testa vår sparakalkylator för att hitta ditt bästa månadassparande. Där kan du enkelt se hur mycket du behöver spara i månaden för att nå ditt uppsatta mål. Placeringshjälpen ger dig istället svar på frågorna hur länge du ska spara och vilken risk du är beredd att ta. Kom och dra...

Arkiv