Published:

Senaste numret av MarknadsInsikt

Nu har det kommit ut ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev MarknadsInsikt. Är du prenumerant kommer det smidigt i din mailbox men annars kan du enkelt skriva upp dig så att du inte går miste om något nummer i framtiden.

Published:

Möt oss på Stora Villamässan

Träffa oss på Stora Villamässan i Malmö den 1-4 mars.

Published:

Vad händer på börsen?

Vår sparekonom Christoffer Enander uttalar sig om börsens utveckling de senaste dagarna.

Published:

Vill du sommarjobba med oss?

Du kommer att få en intressant och utmanande sommar med varierande arbetsuppgifter på något av våra kontor eller interna enheter.

Published:

Mobilbanken för Windows stängs

Den förenklade app som vi tagit fram för Windows Phone kommer att stängas ner den 1 februari.

Published:

Ny värdepapperslagstiftning

Fr.o.m. den 3 januari så införs nya föreskrifter från Finansinspektionen i och med att det nya EU-direktivet, MiFID2, införs i svensk värdepapperslagstiftning.

Published:

Skärpta amorteringskrav 2018

Regeringen har godkänt förslaget om ett utökat amorteringskrav vilket påverkar de som har stora bolån i förhållande till sin inkomst. Från och med 1 mars 2018 kommer bankerna därför att ta hänsyn till det skärpta amorteringskravet.

Published:

Stiftelsen delade ut 800.000 kronor

På tisdagskvällen var det dags för höstens stiftelseutdelning i Sparbanken Syd. Närmare 800.000 kronor delades ut till lokala organisationer som alla jobbar för att förverkliga goda idéer.

Published:

Vi öppnar nytt kontor i Kristianstad!

Sparbanken Syd fortsätter sin expansion och öppnar sitt nionde kontor, denna gång i centrala Kristianstad vid Lilla Torg med invigning våren 2018.

Published:

Gamla mobiler och Mobilbanken

Den 1 december så uppdaterar vår IT-leverantör säkerhetscertifikaten i Mobilbanks-appen. Det nya certifikatet kräver att användaren har version 6.7.0 av Mobilbanken eller nyare (den senaste heter 6.8.0).

Arkiv