Nyheter

Published:

Öppettider under påsk

På Skärtorsdag har Kundservice tel 0411-822000 och Telefonbanken tel 0411-822082 öppet kl 08.00-15.00. Våra kontor har öppet kl 10.00-13.00 men har du möjlighet att ringa, maila eller nätmöta så rekommenderar vi det.

Published:

Med anledning av Coronaviruset

Just nu får vi många frågor av våra kunder. Läs mer här:

Published:

Vill du sommarjobba?

 

 

Published:

Ekonomihälsafrukost för influencers

I början av mars anordnade vi en ekonomihälsafrukost för mer än 20 influencers från hela Skåne på Beyond us i Malmö. Temat var: "Hej till dig som också tänker att jag tar itu med min ekonomi imorgon ..." och syftet var att inspirera kvinnor till en god ekonomihälsa.

Published:

Kvinnor och ekonomi

Vi har frågat människor hur de känner inför sin ekonomi. Det visar sig till exempel att nästan 40 procent fler kvinnor än män känner oro för sin ekonomihälsa. Vad beror det på? Oroar sig kvinnor mer än män i onödan? Självklart inte.

Published:

Årsredovisning och kommuniké

Sparbanken Syds verksamhet 2019 präglas av ett internt fokus vilket avspeglas i ett förväntat svagare resultat. Affärsvolymerna ökade med 5 % och uppgår till 37 Mdr vilket är i linje med förväntningarna.

Published:

När kommer deklarationen?

Du som har en digital brevlåda får deklarationen digitalt i början av mars. Du som skaffar en digital brevlåda senast den 27 februari 2020 får också deklarationen digitalt.

Published:

Välkommen på frukostträff

Som företagsledare är du ovärderlig för ditt företag och som företagare i Sparbanken Syd är du och din ekonomihälsa viktig för oss!

Published:

Uppdaterade kortvillkor

Den 19 april 2020 börjar en ny EU-förordning att gälla.

Published:

Stiftelsen beviljade bidrag

Vid vår stiftelses senaste möte beviljades följande bidrag:

Arkiv