Published:

Dela är framtiden

Ska du rensa förrådet? Passa då på att skänka den sport- och fritidsutrustning som du inte längre behöver till Fritidsbanken. Fritidsbanken är som en bank där in- och utlåning sker med sport- och fritidsprylar och där man helt gratis kan låna utrustning för en aktiv fritid, som...

Published:

Seminarium om riskkapital

Tisdag den 5 september kl 17-19 vill vi gärna bjuda in dig till ett riskkapitalseminarium på Studio i Malmö. Kvällen bjuder på intressanta föredrag, initierad trendspaning och konstruktiva diskussioner – låt jakten på enhörningen börja!

Published:

Vill du arbeta med oss?

Vi vill vara en attraktiv arbetsgivare för såväl nuvarande anställda som potentiella. Kanske är du en av dem? Förutom att du har en adekvat utbildning vill vi att du känner stort intresse för vårt samhälle och de människor som lever här. Välkommen med din ansökan!

Published:

Föreläsningar om delningsekonomi

I höst arrangerar vi en gemensam en föreläsningsserie med start den 7 september kring delningsekonomi och dess möjligheter, allt från hur vi bygger framtidens städer till hur du som privatperson kan ta del av delandets fördelare och samtidigt bidra till en bättre framtid.

Published:

Minitennisskola för barn

Ystads Tennisklubb arrangerar i samarbete med Sparbanken Syd en Minitennisskola för barn i åldern 4-7 år. Träningen bedrivs på Saltsjöbadens Tenniscenter på eftermiddagarna den 16, 17 samt 18 augusti.

Published:

Ansök hos Stiftelsen

Stiftelsen tar emot ansökningar inom området Hållbar Tillväxt och Utveckling fram till den 31 augusti.

Published:

Frukostmöte Almedalen

Dagens frukostmöte (7 juli) i Almedalen med finansmarknadsminister Per Bolund, vår VD Susanne Kallur och vår hållbarhetsstrateg Per-Uno Alm. Samtalet rörde Sparbanken Syd och sparbanksidéen samt dess betydelse för en sund samhällsutveckling.

Published:

Paneldebatt i Almedalen

Onsdagen 5 juli medverkade vår VD Susanne Kallur i paneldebatten "Klimatutmaning 2.0" i Almedalen. Vi på Sparbanken Syd arbetar aktivt och engagerar oss i hållbarhetsfrågor för att på så sätt bidra till en positiv utveckling och en minskad klimatpåverkan.

Published:

Vinnare Borgeby Fältdagar

Grattis till vinnarna av var sin Webergrill i vår tävling som vi höll i vår monter på Borgeby Fältdagar den 28-29 juni. Rätt svar på tävlingen var: 1. Vitpeppar 2. Kardemumma 3. Timjan

Published:

Grattis till vinnarna

Vi körde en tävling på vår hemsida för en tid sedan och vinnarna är nu dragna. Vinnare av en lunch för två på Villa Strandvägen i Ystad:

Arkiv