Nyheter

Published:

PiratenPriset till Kalle Lind

Strax efter kl 12 klev pristagaren ut från gamla pumphuset i Vollsjö, Fritiof Nilsson Piratens födelseort. "Diversearbetare i kulturbranschen", så brukar radioprataren, författaren och förläggaren Kalle Lind titulera sig själv.

Published:

Senaste inom spara & placera

Ett nytt nummer av vårt nyhetsbrev Marknadsinsikt är nu ute.

Published:

Stiftelsen delar ut bidrag

Vår stiftelse ska genom sin verksamhet möjliggöra goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer.

Published:

Medarbetarmätning visar guld

Med en svarsfrekvens på drygt 90% i Sparbanken Syds senaste medarbetarmätning kan vi konstatera att anställda i vår organisation vill vara med att bidra till en ännu bättre jobbvardag, vilket är oerhört glädjande.

Published:

Nytt samarbete med Bosam

För att hjälpa fler unga vuxna in på bostadsmarknaden i Malmöregionen inleds nu ett samarbete med Bosam - Sparbanken Syd går in som regional partnerbank i Skåne.

Published:

Östeuropafond öppnar åter

Swedbank Robur Östeuropafond öppnar åter för försäljning av andelar

På måndag den 21 mars öppnar Swedbank Robur Östeuropafond för försäljning av fondandelar. Fonden stängdes den 28 februari med anledning av konflikten i Ukraina. Bedömningen är nu att en tillförlitlig värdering…

Published:

Nya öppettider Kristianstad

Från och med måndag den 21/3 har vårt Kristianstad-kontor nya öppettider.

Published:

Vår hållbarhetsrapport 2021 är här

Tillsammans med våra kunder och samarbetspartners jobbar vi varje dag med att utgå från ett hållbart perspektiv i allt vi gör. Detta ser ni prov på i vår nypublicerade hållbarhetsrapport. Vi ser fram emot att skapa ännu fler hållbara samarbeten med såväl privatpersoner, företag…

Published:

Youth Advisory Board

Vi är stolta över att kunna berätta att vi har skapat en Youth Advisory Board med Tillsammans i Förening i Malmö

Published:

Ukraina - att göra skillnad

Konflikten i Ukraina drabbar befolkningen hårt. Brist på mat, vatten, el och sjukvård är akut och behovet av hjälp är stort. Tillsammans kan vi hjälpa de människor som drabbas.

Arkiv