Nyheter

Published:

Viktiga datum inför årsskiftet

Ibland är det extra viktigt att hålla koll på vilket datum det är. Pepparkaksbak kan vara en sådan sak som behöver vara klart i tid. Andra viktiga datum hittar du här nedan när du ska göra bankärenden inför årsskiftet.

Published:

Förändring kontoren Malmö

Förändring kontoren Malmö

Som vi meddelat tidigare så flyttar vi den 6 december in på Neptuniplan 9, ett stenkast från Malmö Saluhall och mitt i smeten där Malmö växer som mest. Här samlar vi alla våra rådgivare på en och samma plats och de är redo att coacha dig till en god…

Published:

PRO Skåne får Ekonomihälsapriset

Sparbanken Syds årliga Ekonomihälsapris tilldelas i år organisationen PRO Skåne för deras outtröttliga insatser och påverkansarbete för äldres ekonomiska situation. Priset har som syfte att lyfta och stödja initiativ som främjar en god ekonomihälsa i Skåne.

Published:

Sparbanken Syds kulturpris

Ystad skulpturpark får Sparbanken syds kulturpris på 30 000 kronor för föreningens outtröttliga arbete även under pandemin med att sprida kunskap om stadens offentliga konstverk.

Published:

Stiftelsen delar ut bidrag

Vår stiftelse ska genom sin verksamhet möjliggöra goda idéer som bidrar till en positiv samhällsutveckling och skapar hållbar tillväxt i vårt samhälle till nytta för nuvarande och kommande generationer.

Published:

Ändrade öppettider Kundcenter

Fr.om den 1 december ändrar vi öppettiderna i vårt Kundcenter.

Published:

Falska mail i omlopp

Just nu cirkulerar det falska mail från våra mailadresser vilket är mycket olyckligt och något vi inom banken ser allvarligt på.

Published:

Webinar - Familjeekonomi

Det är mycket att tänka på när en ny familjekonstellation ska bildas.

Published:

Ystad Summit

Idag presenterades planerna för Ystad Summit som är en regional arena för dialog för gemensam framtid och där näringslivet, politiken och det övriga samhället kan mötas.

Published:

Ny inloggningssida

Idag den 27 oktober ändrar vi utseendet på inloggningssidan till internetbanken. Den nya sidan kommer att erbjuda två val:

Arkiv