Flytta ihop?

Är det dags att skaffa något gemensamt?

Med ett lånelöfte vet du att du kan låna till det boende som du vill köpa. Hos oss kan du få ett lånelöfte på 24 timmar.*

Ansök idag

Lånelöfte

Börja gärna med att ansöka om vårt snabba lånelöfte, så får du en uppfattning om hur mycket du kan låna. Med ett lånelöfte i handen vet du att du kan låna till det boende som du vill köpa. Vi erbjuder ett snabbt lånelöfte inom 24 timmar under kontorstid och fast och/eller rörlig ränta efter dina önskemål. 

Lånelöfte

Med vårt snabba lånelöfte vet du att du har råd med bostaden som du drömmer om.  Allt vi behöver är uppgifter om din anställning, inkomst, familjeförhållanden, befintliga skulder, utgifter för barnomsorg, underhåll m.m. Lånelöftet lämnas efter sedvanlig kreditprövning.

Fakta

Enligt Finansinspektionens riktlinjer för det s.k. Bolånetaket får bankerna sedan den 1 oktober 2010 inte längre ta ut säkerhet i bostad överstigande 85 % av bostadens värde (läs mer om detta på Finansinspektionens hemsida) 

Bolån är lån med bostaden som säkerhet. Du kan dela upp lånet i flera delar med fast respektive rörlig ränta och olika bindningstider. På så sätt begränsar du räntekänsligheten. Bolånen får tillsammans uppgå till maximalt 85 % av fastighetens marknadsvärde.

* Lånelöfte på 24 timmar gäller vardagar.