En ny spelare i stan!

Om du är trött på din gamla bank eller om din gamla bank är trött så kan vi istället erbjuda pigga ben och ett lag i toppform.

På vårt nya kontor i Kristianstad finns en riktigt taggad startfemma som hälsar dig hjärtligt välkommen in. Vi finns i fräscha lokaler centralt vid Lilla Torg.

När andra banker väljer att stänga sina kontor så öppnar vi nya. Vi tror nämligen på att låta våra kunder välja var och när de vill träffa oss. Vissa kunder väljer digitala tjänster medan andra föredrar ett kontor. Oberoende vilken kanal du väljer att möta oss i så kommer du alltid att få ett personligt bemötande och i en mindre bank blir du naturligt en stor kund. Välkommen du också!

Gå direkt till sidan med kontaktuppgifter för Kristianstadkontoret

Vårt startfemma

Fredrik Kristiansson, sparbankschef

- Det är en stor utmaning att få vara med om att starta upp en hållbar sparbank på hemmaplan! Allt ifrån att handplocka medarbetare och sätta strategier tillsammans till att få använda mitt mycket stora nätverk inom det lokala förenings- och näringslivet som jag hoppas att vi får stor nytta av.

- Jag är född och uppvuxen i Tollarp men bor numera i Kristianstad med fru och två barn. Jag tycker mycket om Kristianstad som har allt man kan önska sig – en skön liten storstad.

- Jag ser verkligen fram emot responsen från våra nya kunder som mindre ägarledda företag samt privat- och bolånekunder och jag vill visa Kristianstadsborna att vi är en hållbar och äkta sparbank med stort engagemang, tillgänglighet och stark lokal förankring. För att lyckas på marknaden behöver vi bygga upp ett förtroende och leverera mer än vad våra kunder förväntar sig – det ser jag fram emot!

Linnea Jonsson, företagsrådgivare

- Det ska bli spännande att få vara med och skapa något nytt och att få arbeta med företagare i Kristianstad. Företagande i alla former ligger mig varmt om hjärtat och att få vara med och hjälpa företagare att utveckla deras verksamhet är otroligt inspirerande.

- Jag tycker om den personliga kontakten med kunderna som det blir i en sparbank. Att få vara med och presentera hållbara och enkla lösningar till mina kunder ser jag också fram emot. De korta beslutsvägarna och snabba besluten tror jag att både vi som anställda och våra kunder uppskattar stort.

- Kristianstad är en härlig stad med stora möjligheter och det ska bli så kul att sätta igång och träffa kunder och att få sätta Sparbanken Syd på kartan i nordöstra Skåne!

Anita Pasternak, kundtjänstrådgivare

- Jag ser verkligen fram emot att vara med och öppna ett nytt kontor i Kristianstad och erbjuda service i världsklass!

- Det känns att alla anställda på Sparbanken Syd är som en stor familj. Med stort engagemang och korta beslutsvägar kan vi alla tillsammans bidra till en bättre framtid för banken. Jag älskar att träffa nya människor och att få vara personlig i varje kundmöte. Det blir möjligt när jag nu jobbar på en äkta sparbank. Jag vill också gärna hjälpa våra kunder till ett enklare bankliv.

- Jag har bott i Kristianstad i 4 år och tycker att det är en mysig och lagom stor stad med allt man behöver. Allt ligger centralt vilket gör att man har nära till det mesta.

Caroline Sandgren, privatrådgivare

- Jag ser verkligen fram emot att få vara med och starta upp Sparbankens Syds kontor i Kristianstad! Jag uppskattar även möjligheten att få träffa en massa härliga Kristianstadsbor och samtidigt förenkla deras vardag och ge dem det där lilla extra i varje möte.

- Jag gillar mångsidigheten med Kristianstad och bor med man och tre små barn strax utanför staden. Som förälder till barn med flera fritidsaktiviteter inser man hur många föreningar som behöver stöd för att kunna fortsätta att aktivera och uppmuntra våra unga. Därför uppskattar jag att jobba i en hållbar sparbank utan aktieägare som kräver vinstmaximering utan där vinsten faktiskt går tillbaka till samhället. Det ger glädje för mig.

Richard Szabo, privatrådgivare

-  Att få vara med och bygga upp någonting som aldrig har funnits här tidigare och att få lov att vara med på den resan känns fantastiskt. Att dessutom få göra det i så fräscha lokaler på bästa läge i stan – ja, vad mer kan man begära!

- Jag är en glad och hjälpsam person som gillar att ha många bollar i luften. Jag uppskattar stort att få vara en del av den lilla personliga sparbanken som går mot strömmen och öppnar kontor istället för att stänga.

- Sparbanken Syd andas högt i tak och en positiv framåtanda. Jag tror att vi kommer att bli ett fantastiskt gäng på ett framgångsrikt kontor och jag kommer att göra mitt yttersta för att bidra på bästa sätt jag kan.