Vinn en heldag på Funnys Äventyr för hela familjen!

Vi jobbar för en god ekonomihälsa

Som självständig sparbank är det en självklarhet för oss att jobba för en hållbar livsstil som är bra för personen, plånboken och planeten. Det har vi gjort sedan vi startade för ca 200 år sedan och det tänker vi så klart fortsätta med. Här kan du läsa mer och få tips på en bra ekonomihälsa.

Eftersom vi inte har några aktieägare som kräver utdelning kan vi istället låta pengar gå tillbaka till samhället omkring oss och skapa glädje och nytta för oss alla. Bra va?

Tävla och vinn

Äntligen finns Funnys Äventyr i Malmö och Sparbanken Syd är en stolt samarbetspartner. Ta chansen och vinn en heldag för hela familjen hos Funnys Äventyr.

Gör så här för att tävla på Instagram:
  1. Tävlingen finns på vår Instagramsida som du når här.
  2. Fota ditt bästa boktips och motivera varför.
  3. Tagga @sparbankensyd och @funnysäventyr samt
  4. skriv #sommartävlingfunnysyd, så har du möjligheten att bli en lycklig vinnare!

Pppsstt, extra vinstchans om du tar fotot i en somrig miljö. Glöm inte bort att du måste ha ett öppet Instagram-konto för att vi ska kunna se vilka som är med i tävlingen.

1:a pris En heldag på Funnys Äventyr för upp till 4 personer inkl lunch.

2:a pris Bokpaket

3:e pris Picknickset

Vinnare meddelas på PM på Instagram under vecka 28. Du behöver inte vara kund i banken men du är alltid välkommen att testa oss! Du kan endast vara med och tävla en gång.

Lycka till önskar vi på Sparbanken Syd och Funnys Äventyr!

Även om du inte vinner så vet du väl att som kund i Sparbanken Syd får du 50 % rabatt på inträdet! Läs mer här

https://funnysaventyr.se/
Lek, lär och läs med oss!

Deltagande i tävlingen är de som har lagt upp en bild på Sparbanken Syds instagram, skrivit en motivering, taggat @Sparbanken Syd och @Funnys Äventyr samt #sommartävlingfunnysyd

Vinnaren av tävlingen är den deltagare som har den bästa motiveringen. En jury utser vinnare.

Tävlingen startar den 1 juni och avslutas den 12 juli.

Vinsten kan ej bytas mot utbetalning på annat sätt eller annan vara/tjänst. Max fyra biljetter.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnarna utses av en jury bestående av Anna Stèen från Sparbanken Syd och Helene Lloyd/Hans-Peter Öhman Funnys äventyr, eller de som dessa sätter i sitt ställe. Juryns beslut kan ej överklagas.

Vinnare meddelad på PM på Instagram vecka 28 när tävlingen har avslutats. Vinnare presenteras med namn på Instagram, hemsida eller i de kanaler som Sparbanken Syd och Funnys Äventyr finner lämpligt. Vinnarna medger att sådan publicering av deras uppgifter sker på detta vis.

Personuppgifter som den tävlande lämnar i tävlingen kommer att behandlas av Sparbanken Syd och Funnys Äventyr i den utsträckning som behövs för att administrera tävlingen.

Anställda hos Sparbanken Syd och Funnys Äventyr, samt anhöriga till dessa har inte rätt att delta i tävlingen.

Arrangör av tävlingen är Sparbanken Syd, Box 252, 271 25 Ystad och Funnys Äventyr, Per Albin Hanssons väg 36D, 214 32 Malmö

Vid frågor kring tävlingen kan du maila: marknad@remove-this.sparbankensyd.remove-this.se

Sparbanken Syd (org. nr. 548000-7425) är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter du lämnar för att kunna medverka i tävlingen. Lämnade personuppgifter används för att administrera din medverkan i tävlingen och behandlas endast under den tid tävlingen varar. Vid ytterligare frågor om hur dina personuppgifter behandlas, kontakta Sparbanken Syd (dataskydd@sparbankensyd.se).