Vi värnar om våra medarbetare och kunder. För att sakta ned spridningen av Coronaviruset, ber vi dig som kan att använda vår internet- eller mobilbank istället för att besöka våra kontor. För mer information om Corona läs här

En bra coach kan göra underverk

Bolån, drömspar och pensionsplaner som ger svängrum i vardagen. Våra rådgivare hjälper dig att ta kontroll över ekonomin och coachar dig till en god ekonomihälsa, bra för både plånbok och planet.

Boka ett nätmöte

Alla förtjänar en god ekonomihälsa

En god ekonomihälsa handlar om att ta kontroll över din ekonomi: att få plus och minus att gå ihop i slutet av månaden och hitta utrymme för att spara en slant. Vi vet att många känner stress och oro när de tänker på sin privatekonomi – därför vill vi ge dig verktygen du behöver för att planera inför framtiden och känna trygghet i vardagen.

Boka ett digitalt möte med någon av våra rådgivare, få smarta tips och råd utifrån din situation och passa på att ställa frågorna du alltid velat ha svar på. Du behöver inte vara kund i banken, men känner du för att bli det är du såklart hjärtligt välkommen!

Kunskap ger dig kontroll

Vi tror på allas rätt till en god ekonomihälsa. Därför har vi samlat nyttig information som kan vara till hjälp för dig som vill utveckla din ekonomi – oavsett var i livet du befinner dig. 

Vi har nio trevliga kontor

Vilket ligger närmast dig?