Published:

Gör smarta köp och spara pengar

Se nästa Lunchbanken som går nu på onsdag den 23/11 kl 12.15 tillsammans med ekonomi-PT Mia Ingelström. Hon svarar på frågan: Hur kan du göra smarta köp och samtidigt spara en massa pengar?

Published:

Se hur du sparar till dina drömmar

Missade du vårt webinar med världens bästa ekonomi-PT Mia Ingelström som gick igår? Häng inte läpp för det, du kan titta på det i efterhand!

Published:

Välkommen till Årets Ekonomihälsadag!

Att känna att man har en trygg och hållbar vardagsekonomi är det som vi på Sparbanken Syd kallar för att ha en god ekonomihälsa och är något som vi vill uppmärksamma alldeles extra en gång om året.

Published:

Karriärföretag 2023

Idag offentliggörs, för tolfte året i rad, 2023 års Karriärföretag. Vi är så väldigt stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag 2023 för ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Published:

Spara till dina drömmar

Du har väl inte missat vårt webinar med världens bästa ekonomi-PT Mia Ingelström? Där får du svar på hur man sparar till sina drömmar samtidigt som kostnader för bolån, bensin och mat ökar? Sätt av en halvtimme och bli peppad av Mia Ingelström, ekonomi-PT och rådgivare.

Published:

Bra hållbarhetstips

Tipsen fick vi av vinnarna i vår tävling på Äppelmarknaden i Kivik där det gällde att dela sina bästa hållbarhetstips. Och nu vill vi gärna dela dem här med dig! Har du något bra tips så berätta gärna 😊

Published:

Öppettider fredag

På fredag den 4 november, dagen före Alla helgons dag, har våra kontor öppet till kl 13.00 och vårt Kundcenter öppet till kl 15.00.

Published:

TCFD-rapport med fokus företag

Vi förbereder oss för att hjälpa företagskunder ställa om och rapporterar enligt TCFD för tredje året i rad.

Published:

Skydda dig mot bedrägeriförsök

Bedrägerier mot privatpersoner i allmänhet och äldre i synnerhet har ökat de senaste åren. Här är några goda råd från oss:

Published:

Kaffe i Malmö & Kristianstad

Idag träffar du oss och @fogarolli kaffevagn i Malmö och på fredag i Kristianstad. Båda dagarna kl 11.30-14.00 utanför våra kontor.