Published:

Lägg på luren

Lägg på luren, Logga inte in, Lämna aldrig ut personliga uppgifter. Tre tips som kan hjälpa dig att undvika bedrägerier! Visste du att du kan spärra ett konto för uttag? Vill du veta mer om vilka funktioner som finns i vår internetbank är du varmt välkommen att kontakta oss. Vi…

Published:

Vi i femman

Klass 5 i Borrby skola är i detta nu, en av tre klasser i Sverige, som är på väg med bussen till Växjö för riksfinalen i ”Vi i femman” som går imorgon den 6 maj.

Published:

Matrundan Österlen

Matrundan Österlen hade sin årliga uppstartsträff på Kiviks Musteri och som huvudsponsor var vi självklart på plats tillsammans med ett 25-tal medlemmar.

Published:

Hej Nike Jutwreten

Du jobbar på Sparbanken Syd som är utsedd till ett Karriärföretag 2023. Berätta om ditt jobb! - Jag jobbar som rådgivare på vårt Kundcenter sedan förra hösten. I jobbet så svarar jag på inkommande samtal och meddelanden. Det kan handla om allt ifrån att man vill bli kund, ansöka…

Published:

Grattis till oss och BankID

Idag fyller vi 196 år. Hipp hipp hurra för oss idag! En nära samarbetspartner till oss fyller också år. För 20 år sedan gavs ett BankID ut första gången. Idag är det en självklar del av det svenska vardagslivet och en naturlig länk mellan privatpersoner, företag och myndigheter.

Published:

Frukost med Olof Lundh

Våra 100 speciellt inbjudna företagskunder fick ta del av en härlig frukost på Nordic Sea Winery i Simrishamn tillsammans med en blandning av fotboll, politik, rättvisa, tv-programmet Alla mot Alla och en del bank, i samtalet mellan Olof Lundh, reporter och krönikör på…

Published:

Öppet hus i Kristianstad

Idag håller vi öppet hus på vårt kontor i Kristianstad. Vi bjuder på popcorn och gärna ett och annat gott råd om vardagsekonomi, om du vill. Kom förbi, prata med oss och smaka på våra nypoppade popcorn.

Published:

Vår hållbarhetsrapport!

Under 2022 har Sparbanken Syd genomfört en rad aktiviteter och projekt ur ett hållbarhetsperspektiv som bidragit till att vi tagit stora kliv mot att nå uppsatta hållbarhetsmål för banken. Bland annat har vi utvecklat fondutbudet till att omfatta ännu fler hållbara fonder samt…

Published:

Mingel med studenter

Tack till alla som kom när vi välkomnade studenter från Bank- & Finansprogrammet på Högskolan i Kristianstad till vårt kontor för mingel och möte härmomdagen!

Published:

Låna aldrig ut ditt BankID

Vet du att BankID är att likställa med ett digitalt pass? Du får aldrig låna ut ditt BankID till någon annan. Och inte skulle du väl låna ut ditt pass till en annan person?