Vi är ett Karriärföretag 2023

Idag offentliggörs, för tolfte året i rad, 2023 års Karriärföretag. Vi är så väldigt stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag 2023 för ett framgångsrikt employer branding-arbete.

Nomineringen lyder: Sparbanken Syd beskrivs av medarbetarna som en aktiv arbetsgivare. Här får man växa och ta eget ansvar med stöd och engagemang från kollegor och ledningen. Medarbetarna känner sig trygga och det finns en familjär känsla i företaget där alla känner alla vilket gör Sparbanken Syd till en mycket attraktiv arbetsgivare.

Karriärföretagen lyfter arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för såväl studenter som för den som har jobbat i några år. Syftet med utmärkelsen är att förenkla för unga att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt arbetsgivararbete.

Så här sägervår HR-chef Jessica Malm: Vi är väldigt glada över utmärkelsen. Vi jobbar hela tiden för att alla i Sparbanken Syd har en möjlighet att påverka genom att ge input, lyfta idéer eller att ibland vara med i forum eller projekt för nya produkter eller arbetssätt. Som en del av Sparbanken Syd blir du involverad och får påverka din egen utveckling och inriktning och självklart är du även viktig i att stötta utvecklingen i din grupp och för banken som helhet.

Årets utsedda företag på Karriärföretagen hittar du här https://karriarforetagen.se/


#sparbankensyd #vipåsparbankensyd #åretskarriärföretag #karriärföretagen