Published:

Lunchbanken om bedrägerier

Vad gör man om man blir utsatt? I detta avsnitt av Lunchbanken tar vi upp de vanligaste bedrägeriförsöken och våra bästa tips på hur du kan skydda dig.

Published:

Vi föreläser gärna

Vi har varit på flera olika platser i Skåne och föreläst om hur du skyddar dig mot bedrägerier och hur du bäst är uppmärksam för att inte drabbas. Är du verksam i en förening och vill att vi kommer och pratar?

Published:

BIF-cupen 2023

Med 174 anmälda lag och spel i fyra dagar är BIF-cupen 2023 en av Sydsveriges äldsta och största fotbollsturnering för pojkar 8-14 år. Som stolt och gul sponsor var vi på plats och hejade fram de vinnande lagen.

Published:

Vi är i Simrishamn idag

Kom och ta en kaffe och fråga oss om digitala banktjänster och hur du skyddar dig mot bedrägerier - vi har kunniga rådgivare på plats.

Published:

Grattis Borrby skola!

Borrby skola är bäst i Sverige och tog hem vinsten i årets Vi i femman! Stort grattis till vinsten och äran. Och vi är även glada över att vi kunde bidra med en slant så att hela klassen kunde följa med till Växjö där finalen gick.

Published:

Vår stiftelse delade ut bidrag

Som äkta sparbank så är en stor del av vår verksamhet att ge tillbaka till samhället omkring oss på olika sätt. Det är en del av vem vi är och var vi kommer ifrån. Ett av de sätt där vi ger tillbaka är genom vår stiftelse som delar ut bidrag till goda idéer som bidrar till en…

Published:

Ta en kaffe och prata teknik

Vi vet att det här med teknik kan vara lite komplicerat. Passa på att ta en kaffe från Fogarolli och fråga oss om digitala banktjänster och hur du skyddar dig mot bedrägerier - vi har kunniga rådgivare på plats.

Published:

Skydda dina gamla

Vet mamma och mormor att de inte ska trycka på länkar som kommer via sms eller mail? Och har dina svärföräldrar koll på hur de kan skydda sig mot bedragare som ringer upp? Prata gärna med dina äldre hur de bäst skyddar sig mot bedrägerier.

Published:

Automatisera din bokföring

Nu kan du som företagskund koppla dina konton mot Fortnox. Förenkla din vardag genom att automatisera bokföringen så att du på ett smidigt sätt kan hantera alla betalningar som genomförts på bankkontot.

Published:

Tack från Lunnarp

Nästan 5000 besökte Österlen Garden Show i helgen och många kom förbi vårt tält och pratade med oss, gissade fröpåsar och tävlade och fick med sig ett och annat gott råd från våra rådgivare på plats.