Published:

Tack till Fogarolli och ☕Rania Youness☕

Tack till Fogarolli och så klart ☕Rania Youness☕ för gott kaffe, glatt humör och fin service på dagens event på Tomelilla golfklubb.

Published:

Ta en fika med oss!

Vi bjuder på fika kl 14-17 på Stortorget i Ystad och det är Fogarolli som fixar det goda kaffet.

Published:

Ola Salo i Ystad

Igår drog Gott Liv igång med full kraft på Stortorget i Ystad och vi fortsätter med många artister och direktsänd radio även fredag och lördag.

Published:

Gott Liv invigs idag kl 12.00

Idag kl 12.00 invigs Gott Liv på Stortorget i Ystad av initiativtagarna Henrietta Hansson, vd Sparbanken Syd och Anders Nilsson, vd Ystad Saltsjöbad.

Published:

Gott Liv 25-27/8

Initiativet Gott Liv tar plats på Stortorget i Ystad nästa vecka 25-27 augusti!

Published:

Gott Liv formas

Gott Livs program börjar formas och startfältet är snart klart för den 25-27 augusti.

Published:

Leif Nilsson, pumpaodlare

Leif Nilsson bor på en stor gård utanför Löderup på Österlen. Han har varit pumpaodlare i 30 år och hantverket har han fått lära sig på egen hand då ha var lite av en pionjär inom pumpaodling i Sverige.

Published:

Thomas Lundgren, lantbrukare

Thomas Lundgren har jobbat som lantbrukare och mjölkproducent i hela sitt vuxna liv. Tillsammans med sönerna driver han sin föräldragård i Sandby strax utanför Borrby på Österlen.

Published:

Bosumhus och hållbarhet

Bosumhus har tagit hållbarhet till en ny nivå när det gäller att bygga nytt. De säljer arkitektritade hus som är helt anpassade efter kundens behov. Husen byggs när de är sålda och Bosumhus behöver därför inte ta stora krediter men en bra bankkontakt är trots det viktigt.

Published:

Våra trygga lån

Vi vill gärna hjälpa dig att skapa en hållbar ekonomi. Du kan alltid känna dig trygg med att du bara beviljas lån som är anpassat utifrån din återbetalningsförmåga.