Published:

Popcorn i Kristianstad

Imorgon fredag, har vårt kontor i Kristianstad öppet hus och bjuder på popcorn och ett gott råd om du vill. Kom och prata med oss om allt ifrån vardagsekonomi till väder.

Published:

Ungdomsråd söker deltagare

Vi och Tillsammans i Förening fortsätter vårt givande samarbete och satsar även i år på ett Youth Advisory Board. Upp till tio ungdomar i åldern 16-20 år med intresse för ekonomi, affärsutveckling och projektarbete, får under 2023-2024 vara med och arbeta fram idéer på ett…

Published:

Årets Karriärföretag 2023

Du vet väl att vi har blivit utsedda till ett av Årets Karriärföretag 2023, vilket vi är väldigt stolta över. Att bli vald till ett Karriärföretag innebär att vi anses ha lyckats extra bra med vår ambition att vara en bra arbetsgivare och att vi kan erbjuda unika karriär- och…

Published:

Hej Nea Johansson Rix!

Du jobbar som Chief Compliance Officer. Vad innebär ditt jobb och hur länge har du haft det? - Det innebär att jag har ansvar för att kontrollera att verksamheten följer de lagar och regler som hänger ihop med våra tillstånd. Jag har jobbat här i snart 2,5 år.

Published:

Heja Maja och Vilde

Tack till dig som kom och firade flick- och damhandbollens dag med oss i Ystad Arena i lördags.💛 Många kom förbi för att prata och tävla med oss, innan dagen avslutades med damlagets sista match för säsongen i allsvenskan som AIK vann efter en hård kamp.

Published:

Flick- & damhandbollens dag

Hoppas vi ses på lördag när vi är matchvärdar till flick- & damhandbollens dag i Ystad Arena. Vi startar redan kl 09.00 och runt 50 matcher kommer att spelas under dagen från Flickor 7 år upp till Allsvenskan Damer.

Published:

77 är betydligt mindre än 84

Att vara aktiv i sin vardagsekonomi är i många fall avgörande för att känna sig säker, i synnerhet i svåra tider. I vårt senaste EkonomiHälsaIndex* svarade 80 % av skåningarna att de känner sig trygga med sin ekonomi - vilket är en riktigt positiv siffra.

Published:

LGBTI & Business konferens

Vi deltog och sponsrade årets LGBTI & Business konferens i Malmö i förra veckan. Årets tema var ESG vilket på svenska står för miljö, socialt ansvar och bolagsstyrning. Hållbarhet helt enkelt.

Published:

Lunchbanken om pension

Ett nytt avsnitt av Lunchbanken släpps idag kl 12.00. Detta avsnitt är medvåra försäkringsspecialister Andreas Larsson och Stefan Johansson som pratar om pensionen och vad som är bra att tänka på.

Published:

Möt oss på Malmö Central idag

Nu kör vi! Träffa oss på Centralen i Malmö idag. Vi är på plats hela dagen fram till kl 16.00 (lunchpaus 12-13).